همیشه_حامله مدیر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 عنوان بیمارستان خوب برای زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست خانوما من دو تا بچه هام رو بیمارستان الغدیر زایمان کردم(تهران)انصافا خیلی راضی بودماما اینبار میخوام تنوع بشه کجا خوبه؟دکترم گفت فرمانیه و نیکان شرق هم زایمان انجام میدهیه جای خوب کادر مهربون و امکاناتی مثل فیلم برداری میشه معرفی کنیدتهران هستم به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️ 1402/05/16 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 نیکان شرق و هم نیکان غرب خیلی بیمارستانای خوبی هستن . ممنون عزیزم به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 وا خوب برو همونجا😶 چند تا دلیل دارهیکی اونجا خیلی ترافیکه من تا برسم خونه خیلی درد میکشمدو اینکه واقعا دلم میخواد تنوع بشه تو زایمانم😂😂 به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 نیکان شرق من سال ۹۲ زایمان داشتم عالی بود، ولی پارسال رفتم نیکان غرب واسه زایمان افتضاح بود نیکان شرق خیلی نزدیک خونمونه و واقعا برای من خوبهاگر کادر خوبی داشته باشه اتاق وی ای پی و فیلم برداری صد در صد میرماینا رو داره؟ به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 مگه س ک س میکنی تنوع میخوای؟😂😂😂اونجا راضی بودی بازم برو همونجا خب هر دفعه از اونجا رد میشیم درد زایمان منو میگیره😂😂😂یکیم اینکه خیلی اون طرف ترافیکه من هر دفعه خیلی اذیت میشم تا برگردم خونه به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
momelin عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2516 بله اونی که تو حکیمیه هست رو دکترم گفتن اونجا نرفتم تا به حال. اما مدیریت ها یکی هست بعید میدونم بد باشه.
یک_موز_گمنام عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 4898 تاپیکت قفل بود نشد اونجا جواب بدم برو درست بخون گفتم اون تو رو تشویق میکنه نه تو اونو😑 کاملا واضح نمیدونم چطور نفهمیدی😐@همیشه_حامله چه زود یک سال شد....😔💔
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 تاپیکت قفل بود نشد اونجا جواب بدم برو درست بخون گفتم اون تو رو تشویق میکنه نه تو اونو😑 کاملا ... نه نفهمیدم😂😂 به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
زهراامیران عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1361 یه سوالاینکه بقول خودت خیلی ب بچت احترام میذاری و تاحالا نزدیش و… بچهتو زیاده خواه نکرده؟ چجوری نیازهاشو پاسخ میدی؟مثلا برابر توقعات اشتباه و زیادهاش چکار میکنی؟ حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 تاپیکت قفل بود نشد اونجا جواب بدم برو درست بخون گفتم اون تو رو تشویق میکنه نه تو اونو😑 کاملا ... انقدر به من پریدن عصبی شدم متوجه نشذم به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 یه سوال اینکه بقول خودت خیلی ب بچت احترام میذاری و تاحالا نزدیش و… بچهتو زیاده خواه نکرده؟ چجوری ن ... نه عزیزم اتفاقا خیلی با ادبه جدی میگممثلا میدونه اگر بگم نه واقعا نه هست مثل بچه ها کف مغازه دراز نمیکشه وسیله بخواد با احترام برخورد میکنههرکی براش هدیه میخره تشکر میکنهبی ادبی نمیکنه و..حالا اگر میخواستی از بابت تحقیر اینو بگی که حرفی ندارم به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
زهراامیران عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1361 نه عزیزم اتفاقا خیلی با ادبه جدی میگم مثلا میدونه اگر بگم نه واقعا نه هست مثل بچه ها کف مغاز ... تحقیر چیه😑ببخش ولی واقعا حس گوشت تلخی میدی به مخاطبتچقدر دوست داری دعوا راه بندازی یا از بالا به پایین باشه نگاهتیا مظلوم نمایی کنی…من خودم دوتا پسر دارمبااینکه جدیام اما بزرگه که چهارسالشه داره میره تو مسیر گریه و خودشو زدن موقع چیز خواستنبراهمین سوال کردمبقیه میگن چون لوس شده و زیاد چیز خریدین براش و … حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 تحقیر چیه😑ببخش ولی واقعا حس گوشت تلخی میدی به مخاطبت چقدر دوست داری دعوا راه بندازی یا از بالا به ... انقدر همه بهم پریدن فکر کردمشما هم جزوشی😂وگرنه من تعجب کردم از این حجم از توهین به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 تحقیر چیه😑ببخش ولی واقعا حس گوشت تلخی میدی به مخاطبت چقدر دوست داری دعوا راه بندازی یا از بالا به ... نه گلم من هیچ وقت اینجوری نیستم اشتباه برداشت کردی ❤️ به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 تحقیر چیه😑ببخش ولی واقعا حس گوشت تلخی میدی به مخاطبت چقدر دوست داری دعوا راه بندازی یا از بالا به ... عزیزم به احتمال زیاد براش زیاد وسیله خریدی هرچی خواسته خریدیشما باید براش محدودیت در نظر بگیریو اگه دوباره گریه کرد اصلا نگاه نکنی و بری اون خودش میاد دنبالتچند بار محکم باش اینجوری دیگه انجام نمیده به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
زهراامیران عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1361 عزیزم به احتمال زیاد براش زیاد وسیله خریدی هرچی خواسته خریدی شما باید براش محدودیت در نظر بگیری و ... من کلا سبک زندگیم اینجوره که با افراد کمی در ارتباطیمفقط سه چهار مورد اقوام درجه یکگاهی میگم نکنه همه که بچه دارن دایم مهمونین و رفت و امدبراهمین انرژی بچشون تخلیه میشه🥲من ماهی یبار شهربازی میرمدو بار خانه کودکچهاربار پارکیکبار سینما حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد