همیشه_حامله مدیر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 عنوان بیمارستان خوب برای زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست خانوما من دو تا بچه هام رو بیمارستان الغدیر زایمان کردم(تهران)انصافا خیلی راضی بودماما اینبار میخوام تنوع بشه کجا خوبه؟دکترم گفت فرمانیه و نیکان شرق هم زایمان انجام میدهیه جای خوب کادر مهربون و امکاناتی مثل فیلم برداری میشه معرفی کنیدتهران هستم به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️ 1402/05/16 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 من کلا سبک زندگیم اینجوره که با افراد کمی در ارتباطیم فقط سه چهار مورد اقوام درجه یک گاهی میگم نکن ... خیلی خوبه به تفریحش فکر میکنی ولی من فکر کنم هرچی خواسته انجام دادی نه گفتن و نه شنیدن رو بهش یاد بده به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
زهراامیران عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1361 خیلی خوبه به تفریحش فکر میکنی ولی من فکر کنم هرچی خواسته انجام دادی نه گفتن و نه شنیدن ... اخه دوساله که بود بچه دومم اومدازبس بهش میرسیدم یهو با بچه دوم عذاب وجدان داشت منو میخوردبراهمین ترجیح دادم یکم کوتاه بیام حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 اخه دوساله که بود بچه دومم اومد ازبس بهش میرسیدم یهو با بچه دوم عذاب وجدان داشت منو میخورد براهمین ... نه عزیزم اشتباه میکنیمن بچه دومم وقتی بچه اولم یکساله بود اومداما طوری رفتار کردم که بچه اولم فکر نکنه تنها مونده از اون طرف هم معذرت میخوام لوس نشه به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
summergirl61 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 892 نیکان شرق خیلی نزدیک خونمونه و واقعا برای من خوبه اگر کادر خوبی داشته باشه اتاق وی ای پی و فیلم برد ... بله همه چی داره، منتها من سال ۹۲ که شرق زایمان داشتم یکساعت فیلم گرفتن، امسال نیکان غرب فیلم گرفتن ۶ دقیقه، با هزینه بالا، کلا سیستمشون فرق کرده
ارعععع عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 583 هر دفعه از اونجا رد میشیم درد زایمان منو میگیره😂😂😂 یکیم اینکه خیلی اون طرف ترافیکه من هر ... منم واگذارت کردم ب خدا با فوشی هم ب اون خانم دادی اون دنیا جواب پس میدی فقط ادب نداشته خودتو نشون دادی چ مادر بی فکری هستی و بد دهن