2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جونم برات بگه که غذا چی میپزی؟

مثلا قرمه سبزی درنظرمیگیریم😁

برنج به تعداد اعضا ۱۰ نفرین ۱۲ لیوان یکم بیشتر بیاد اکیه خورشتتم گوشت براهرکی دوتاسه تیکه درنظر بگیر

شب قبل سالاد ودسر اگه میخوایی درست کنی اماده کن بزاریخچال ، لیست اماده کن نوشابه، میوه، تنقلات بخر قبل اینکه مهمونا بیا توظرف بچین مثلا شیرینی اینا خونه روهم مرتب کن یه لباس خوشگل بپوش اصلاانم استرس نداشته باش راحت باش بگو بخند کیف کن سخت نگیر😍

هرچه باهرکه کنی برتو همان میگذرد...
جونم برات بگه که غذا چی میپزی؟ مثلا قرمه سبزی درنظرمیگیریم😁 برنج به تعداد اعضا ۱۰ نفرین ۱۲ لیوان ...

دستپختم تعریفی نیست دسر و اینا چی بزارم ؟ خانواده خودمم بیحجابن همسرم محجبه چی بپوشم؟

نمیدونم با خودم گفتم برنج بپزم از بیرون کباب بگیرم یا خودم اماده کنم؟

بستگی به خودت داره و بودجه ای که داری اگه از نظر مالی مشکل نداری از بیرون بگیری خب بهتره بی دردسر اگرم خودت میخوای درست کنی باراولت نباشه که خراب کنی اگه قبلا درست کردی و از پسش بر میای انجام بده سالاد و دسر رو هم شب قبل آماده کن بزار یخچال میوه هارو هم بشور ظرفای پذیراییت رو بزار دم دست و یه دستمال بکش قندون و نمکدون هارو چک کن پر باشن شربت رو هم از قبل اماده کن که وقتی میان دیگه کاری نداشته باشی

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست