2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا خودشو گم کرده باشه

1951 بازدید | 47 پست

سلام کسی هس خودشو گم کرده باشه بعد پیدا کرده اگه کسی هست راهکار بدین چیکار باید بکنه ادم خودشو پیدا کنه خسته شدم از این وضعیت دارم افسردگی میگیرم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم بگو

ببین اول از همه باید به این قضیه پی ببری که ارزشت از همه چیز تو این دنیا بالاتره فعلا برای شروع کن کتاب شفای زندگی رو بهت پیشنهاد میکنم امروز پاراگراف اولشو بخون و بهم بگو چی ازش فهمیدی وقتی اثرشو دیدی میفهمی ک بهترین خودت باشی و تلاشت برا زندگی شروع میشه

باید به مرور دوباره خودت رو از نو بسازی. زمان بره. من که یه سال حداقل طول کشید تا به روال برگشتم. اونموقع ها سعی می کردم برای خودم اهداف و کارایی که باید فرداش انجام می دادم رو بنویسم و خودم رو ملزم به انجامش می کردم روز بعد. گاهی اوقاتم دوباره تو خودم فرو می رفتم و یه روز کامل رو از دست می دادم اما بازم واسه روز بعدش کارم رو پیش می گرفتم.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
ببین اول از همه باید به این قضیه پی ببری که ارزشت از همه چیز تو این دنیا بالاتره فعلا برای شروع کن ک ...

اهوم باشه می تونم پی دی افشو دانلود کنم

خدایی که آرامش من است🙂❤️