2777
2789
عنوان

کیا قطره ویتاگنوس خوردن؟

484 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من رفتم سونو فهمیدم تنبلی تخمدان دارم 

شروع کردم صبحا زود بیدار شدن ورزش کردن 

امروز هم ۴۰ قطره تو آب ریختم و خوردم  

از صبح تخمدانم سنگین شده و میگیره یعنی داره اثر میکنه؟

شما استفاده کردین و راضی بودین؟

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

یه دختر خوشگل مو مشکی لایکم کنه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این زودی؟؟؟

نه چند روزه ورزش میکنم 

اخه میگن ورزش و زود بیدار شدن خیلی تاثیر داره

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
عزیزم من تنبلی داشتم دوبار باردارشدم کمتر دارو مصرف کن فقط ورزش جوابه از ۴۰ قطره به ۲۰قطره برسونش

منم الان یکسالی میشه اقدامم و باردار نمیشم 

باشه ممنون

میشه طرز مصرف ویتاگنوس رو بهم بگی

داخلش نوشته عزیزم 

۴۰ قطره صبح ناشتا یه ساعت قبل صبحانه بریزی داخل آب یا آبمیوه بخوری

میشی صبرکن ورزش جوابه و زود خوابیدن و سالم خوری

اره تو این یه سال و خردی که اقدامم کلی ورزش کردن رژیم سالم خوری داشتم ولی انگار نه انگار پارسال هم آمپول آزاد سازی زدم 

میشی صبرکن ورزش جوابه و زود خوابیدن و سالم خوری

ایشالا هر دوتامون مامان بشیم

اره تو این یه سال و خردی که اقدامم کلی ورزش کردن رژیم سالم خوری داشتم ولی انگار نه انگار پارسال هم آ ...

من بعد یک سالو و خرده ای باردارشدم . عروسی داداشم بود بیخیال اقدام و روز تخمک گذاری بودم اصلا وقتی فکرشو نکردم باردار شدم حتی تو روزای تخمک گذاری یه بار رابطه داشتیم اون رابطه هم خیلی سرسری ... سه ماه پیش فهمیدم باردارم . حالا تو امیدتو ازدست نده توم یکسال دیگه بدون اینکه بهش فکرکنی اقدام کن شوهرتم باید تقویت کنی

تنها ارزوم بچه دار شدنه میشه برام دعاکنید.اللهم صل علی محمد و آل محمد
من بعد یک سالو و خرده ای باردارشدم . عروسی داداشم بود بیخیال اقدام و روز تخمک گذاری بودم اصلا وقتی ف ...

خب خداروشکر الان حامله ای ؟

اره همیشه چیزای مقوی میخوریم 

خب خداروشکر الان حامله ای ؟ اره همیشه چیزای مقوی میخوریم 

ن بوه تو ده هفته ایست قلبی کرد عزیزم . حالانمیدونم شوهرم ضعیف بوده یا مسکل منه

تنها ارزوم بچه دار شدنه میشه برام دعاکنید.اللهم صل علی محمد و آل محمد