2777
2789
عنوان

فروشندگی یا وحشی بازی، مسئله این است.

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 42 پست
یا امام زمان،، اینا چیه گفته !!!! من بودم تا سرجاش نمیشوندمش آروم نمیشدم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
واااویلا. عنوان تاپیک رو مناسب انتخاب کردی. واقعا هم وحشیه اینهمه توهین و بی ادبی بخاطر یه موجودی گرفتن؟!!!!!!! من جای تو بودم قطططعا چنان مینشوندمش سرجاش که دیگه هوس فروشندگی نکنه . بی ظرفیت. به نظر من پیامش رو با آدرس کانالش به فتا گزارش بده بعدشم بگو احمق گیر آوردی؟! کی بخاطر موجودی گرفتن برای کسی فاکتور میکنه؟ بعدشم این چه طرز خرید و فروشه که از یه نفر دیگه دونه دونه جنس میخره و میزنه روش و به یکی دیگه میفروشه؟ عجب ملتی هستیما.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چقدر سوخته که تونسته این دری وریا رو بنویسه، باید حالشو اساسی بگیری
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ولی من یه بار ازشون خرید کردم خیلی خوب جواب دادن البته به من هم دیر جواب دادن اما نمیدونم الان میخواستم دوباره چیزی سفارش بدم اما دو دل شدم
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
وا چرا مثل سگ پاچه گرفته؟از کی تا بحال واسه موجودی گرفتن فاکتور میزنن؟انگار ملت قاقن و تا خالا خرید نکردن نمیدونن😐.من جات بودم تا ادبش نمیکردم بیخیالش نمیشدم.
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
عزیزم یه قانون تو خرید و فروش هست که میگه حق با مشتریه شما هم از هر جا که میتونی پیگیری کن که طرفو ادب کنی بلکه دیگه تکرار نکنه
-هیچ چیزی و هیچ کسی توی زندگی، مثل "چربی دور شکم" وفادار و ماندگار نیست.