2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم ««««ظرفشویی بوش یا بکو»»»»

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوش ، اگه اصلش رو بتونی پیدا کنی چون واردات نمیشه دیگه، اینایی هم که توی بازاره اکثرا تقلبیه 

من سال ۹۵ بوش خریدم 

بوش اصل آلمان هست روش هک شده 

بی نظیره واقعا 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
عزیزم من دارم درباره ایرانی پاکشوما تحقیق میکنم میگن خوبه اکثرا  کسی تو اطرافیانتون نداشته؟&nb ...

فامیل ما ظرفشویی پاکشوما داشت میگفت ظرف کثیف میذاری توش، ظرف کثیف تحویل میگیری 

افتضاحه میگفت

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
مخزن نمک چه مشکلی داشت ؟ چطور متوجه مشکلش شدید؟

از اول بد میشست 

کدر کدر 

زنگ زدیم نمایندگی اومدن گفتن مخزن نمکش مشکل داره 

چند بار تعمیر کردن نشد اخر مخزن رو عوض کردن بعد که رفتن دیدیم درش چفت نمیشه 

خیلی اذیت کردن تازه اون موقع نمایندگیش فعال بود 

کلا وسیله برقی شانسیه بعضی ها از ال جی خیلی راضین 

سلام من پاکشوما ۱۴نفره دارم ازش راضی ام خیلی هم تمیز می‌شوره  ضمنا با توجه به اینکه الان اجناس تقلبی توی بازار زیاده و شرکت های معروف خارجی اصلا خدمات پس از فروش ندارن ایرانی بگیرید بهتره 

من زیرووات دارم راضیم مال شرکت پاکشوما تحت لیسانس 

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.