2777
2789
عنوان

تجاوز

1385 بازدید | 23 پست

به یه دختر مجردی تجاوز شده تو دانشگاهش، دانشگاهش خارج شهر از خرید داشته برمیگشته ک سوار یه ماشین شده...هیچی ازش نمیدونه هیچ پلاکیم نگرقته...باید چیکار بکنیم...به هیچکسم نتونسته بگه چون خانوادش فوقالعاده تعصبین و اگ بفهمن میگشنش...خودشم میگه میخوام خودکشی کنم... شیش روزم شده ک پریود نمیشه...الان بهم با گریه گفت..کاش بودتر بهم میگفت..دوستمه...میشه راهنماییم کنید میخوام پیگیری کنم ولی خانوادش نفهمن هیچیو..میخوام به دروغ ببارمش خونه خودم...خونه خودشون شهرستانه...کسی تجربه مشابه داره راهنماییم کنه خیلی اورژانسیه ممنون

گلم باید خانواده اشو در جریان بذاره اگه شما اینکارو کنید ممکنه خانواده اش به شما هم مشکوک بشن بخاطر دوستت هم که شده خودتو تو این دردسر ننداز 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید همون موقع شکایت می‌کرد.. الان نمیشه کاری کرد..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

فعلا به نظرم اولویت اینه مطمعن بشه باردار نباشه 

بعدشم احتمالا مدت زیادی گذشته و شکایت هم نمیشه کرد دیگه اثار تجاوز نمونده

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

شکایت که نمیتونه دیگه بکنه چون خیلی ازش گذشته باید همون روز میرفت مزشکی قاونی تا بتونن تشخیصش بدن

فعلا یه دکتر زنان بره و یه معاینه ازش بکنن

هم برای اینکه مریضی چیزی نگرفته باسه

سقط 

و ترمیم 

اگرم میخاد شکایت کنه بعد ترمیم 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

دوستت خیلی احمقه که زنگ نزده ۱۱۰ یا حداقل نشونی راننده و ماشین رو بگه. یا از دوربین های اون مسیر ماشین رو پیدا کنم و فوری نرفته آزمایش ایدز بده و پروفیلاکسی بخوره یا فوری نرفته اورژانسی بخوره. حالا شما میخوای براش چکار کنی؟ بعدشم خانواده هر چقدر متعصب باشن خودش که نرفته دزدیدنش بالاخره به مامانش می‌گفت. چقدر بده دختر اینقدر شل و ول که هر کس هر بلایی سرش بیاره اونم دانشجو نه بچه

تازه از اون وقت اینجور که معلومه چندین روز گذشته بلافاصله میرفت پیش پلیس شاید میتونست شکایت کنه حداقل از رو چهره شناسایی میکرد الان که اثری  از متجاوز نمونده رو بدنش،خدالعنتش کنه

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

بهش بگو بره بیبی چک بخره اول و تست بزنه ممکنه از ترس پریودیش عقب افتاده و اینجور که شما بیان کردی متاسفانه دستش به جایی بند نیس اگرم هم بود که با این خانواده نمیشد کاری کرد💔

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)