2777
2789
عنوان

شک من ب شوهرم

417 بازدید | 38 پست

خانما من سر ی قضیه ای ی تهمت بد زدم ناهاسته ب همسرم و بدش کلی جنگ و دعوا و ابروریزی ک همه خانوادمون فمبدن ازون روز من دچار وسواس فمری و شکاکیت شدید شدم همسرمم افسرده...سوال پیچ کردن واذیت مردن همسرم دوساله نمیتونم ترک کنم مرد خوبی بود بشدت چشم پاک اهل ناموس و اهل حلال حروم تابحال چیزی ازش ندیدم تااینک بعد اون قضیه تهمت ی مدت رفته بود توی ی ربات ناشناس چت مرد تامن فهمیدم..و تقریبا شدم ی ادم شدیدا شکاااک...خیلی قضیه پیش اومده تو این دوسال..ک نمیخام بگم.والان مشکلم اینه روز تاسوعا و عاشورامارفتیم شهر پدرمادرمون من خونه پدرم شوهرمم خونه پدرش بود ک باخاهرومادرش بحثش میهش و حالش خیلی بدمیشه ول میکنه نصف شب میاد شهرخودمون و دکتر میره ازشدت سردرد و ی روز تنهاخونه بود و رفت سرکارچن‌روز..بعد چن روز من اومدم خونه شوهرم همون شب ک شهرمادرش بود ازپسرداییش ک مغازه  داره ی سری خرید کرده بود ک اورده بودشون خونه ی دسمال کاغذیم جزؤشون بود.یکیش تو دسشویی گذاشته بود یکیش کنارکشو تخت..بعد ک من اومدم خونخ دیدم ی کوچولو دسمال کنارتخت افتاده ک حین استفاده کنده شده بود دسمال سالم بود من دیدم ک دسمال داخل کشو پلمپش بازبود و استفاده شده ب شوهرم گفتم گف یادم نیس من گذاشتم توکشو الان من شککک کردم ناجور بش گفتم شک کردم انقد دااد زد ک خستم ازدستت و زنگ زد ب باباش ک برو بازنم حرف بزن هرروز داره تهمت میزنه...خانما بنظرتون بااون حال خرابش ک بحث و جنگ داشت باخانوادش ممکنه کاربدی کرده باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه نفهمیدم با دسمال چیکار کرده

ولی عجب مارپلی هستیااا..ب چ چیزا گیر میدی😐😂

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
تو روز عاشورا و تاسوعا خدا بهت عقل بده 🤦‍♀️بعدشم دستمال کاغذی چیزیه که تو بگی کاریی کرده فرضا کا. & ...

نمیدونم خب توی کشو داخل اتاق چرابره دسمال برداره.و اینک خب چرانمیک اره مثلا برداشتم دماغم پاک کردم فق دعوا میکنه میگ خیلی بی ابرویی ک تهمت میزنی

خب پرسیدم میگ خجالت بکش من یادم نیس چرا بازه

به نظرم زیادی شکاکی من نمیگم اعتماد کامل داشته باش که غلطه ولی  یه چیزی  مهمی باید باشه تا شک کنی نه دستمال کاغذی! یه روانشناس برو

نمیدونم خب توی کشو داخل اتاق چرابره دسمال برداره.و اینک خب چرانمیک اره مثلا برداشتم دماغم پاک کردم ف ...

چه انتظاری داریی دختر خوب رسما شوهرت و روانی کردیی دستمال برای چی برداشتی برای چی چپ میری راست میریی ببین یه چیز رک بهت بگم نکن که آخرش میگه اینکه تهمت میزنه بذار ب م لااقل ک....ونم نسوزه از حرفاش 

نمیدونم خب توی کشو داخل اتاق چرابره دسمال برداره.و اینک خب چرانمیک اره مثلا برداشتم دماغم پاک کردم ف ...

من ۱۲ ساله هنوزتو گوشی شوهرم چک نکردم ببینم چه خبره زن دیگه و نمیدونم دوست دختر به درک ببخشیدها کوووون کی پاره میشه من یا ان خرج زندگی رو بده کرایه خونه رو بده خرج من و دخترم بده ببینم بعدش بره دنبال انتر منترها دهنش آسفالت بشه به خدا خلی دختر خل