2777
2789
عنوان

شک من ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست
[QUOTE=304513496]من نمیدونم‌ چرا اینقدر ذهنت درگیرِ .‌‌‌ولی از نظر‌ من غیرعادی نیست چون بارها شده خو ...

ناراحت نشیا ولی اینم ک از بیماری جنسی‌ میترسه نتیجه بلاییه ک شما سرش آوردی و آبروی بنده خدا رو بردی جز اینه؟ تو رو خدا دست بردار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر دنبال قاتل بروسلیا خیلیا شام میخورن فرداش یادشون نیست چی خوردن حالا همسر تو دستمالی که استفاده ...

چی بکم عزیرگزم همسرمنم خیلی فراموشکاره ولی نمیدونم چرافکرم جای خوب نمیره..ازون روز ک فمیدم توی چت ناشناس چت میکرده دیگ فکرم سکت خوب نمیره

ناراحت نشیا ولی اینم ک از بیماری جنسی‌ میترسه نتیجه بلاییه ک شما سرش آوردی و آبروی بنده خدا رو بردی ...

اره ب تاپیکای قبلم یادته اون میترسه منم میترسم من حتی لیزرم نمیرم شوهرمم خیلی رعایت میکنه ولی فکر و شکای من دس بردارنیسن

اره ب تاپیکای قبلم یادته اون میترسه منم میترسم من حتی لیزرم نمیرم شوهرمم خیلی رعایت میکنه ولی فکر و ...

بله شما رو یادم هست عزیزم، واقعا سعی کن جلسات مشاوره رو با جدیت پیگیری کنی اینجوری پیش بری یه جایی همسرت هم خسته میشه و عطای این زندگی به لقاش میبخشه.‌.. هم خودت و عذاب میدی هم اون بنده ی خدا رو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

وسواس فکری داری دختر 

منم جای شوهرت باشم نمیگم چرا برداشتم چون حوصله سین جیم ندارم چرا باید جواب پس بدم برا چنین چیز مسخره ای

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بله شما رو یادم هست عزیزم، واقعا سعی کن جلسات مشاوره رو با جدیت پیگیری کنی اینجوری پیش بری یه جایی ه ...

بخدا قایده نداره خیته شدم ب همه چی مشکوکم ینی الان ی هفتس هی میگم ینی دسکال بزاچیمیخاسه ی تیکشم کنده افتاده ینی استفاده کرده

وسواس فکری داری دختر  منم جای شوهرت باشم نمیگم چرا برداشتم چون حوصله سین جیم ندارم چرا باید جو ...

میدونم ولی خب ببین فک میکنم میکم درنبود من دسمالی ک تواتاق خاب برای استفاده ....بوده رو چرا بازکرده و استفاده