2777
2789
عنوان

خاطرات شب خاستگاری

209 بازدید | 7 پست

خیلی خوووش اومدید به این تاپیک ؛😍♥️

خاطرات شب خاستگاریتون رٌ بگید دور هم بخونیم | بگید شب خاستگاری چیا بهم گفتید ازدواجتون سنتی بود یا نَ؟

و اینکه ی سوال خیلی مهممم

شب خاستگاری اونایی که ازدواجشون سنتی بوده و هیچ شناختی از هم نداشتن باید چیا بپرسن؟😂

بگید مجردا استفاده کنن

اگ سنتی بود بپرسن ک هدفتون از ازدواج چیه. هدف مشخصی دارین؟  ماهی چقدر حقوق دارین؟ به خونواده چقد اهمیت میدین؟اهل تفریح هستین؟  بچه دوس دارین؟ 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب خواستگاری ما همسرم نبود 😁 تماس تصویری گرفته بودیم گوشیو گداشتیم رو مبل  هی هم قطع و وصل م ...

کجا بود بسم الله

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

شب خواستگاری ما همسرم نبود 😁 تماس تصویری گرفته بودیم گوشیو گداشتیم رو مبل  هی هم قطع و وصل م ...

پشمام😂😐

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

سنتی بود

و بسیااار خجالتی بودیم😁

بعد از پنج دقیقه سکوت بلاخره شوهرم پرسید شما شرایطتون چیه 😂😂من روم نمیشد تا حالا با مرد غریبه تنها و رخ تو رخ حرف نزده بودم😂خلاصه گفتم من میخوام درسم و بخونم و برم دانشگاه بعدشم کار متناسب با درسم اونم گفت باشه، شرایط خودشم این بود که چون مادرش تنهاست با اون میخواد زندگی کنیم 😶😁

الان خودش بیشتر تو تکاپو هست تا بتونیم خونه بگیریم😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

شب خاستگاری که سنتی بود تاحالا هموندیده بودیم ،خیلی دوست داشتم اون شبو .

شوهرم خجالتی بود برعکس من سرش همش پایین بود من فقط نگاش میکردم بعد که نگام میکرد سرمو مینداختم پایین نفهمه🤣💔

وقتی از اتاق اومدیم برقو خاموش کردم بعد اول من اومدم بعد همسرم بعدها که حرف میزدیم میگفت اون چه حرکتی بود 🤣🤣🤣

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.