دخترم ۶سالشه نیمه اولیه هنوز کوچیکه تازه شده ۶سالش خودم احساس میکنم هنوز مدرسه براش زوده میخوام سال دیگه ۷سالش که شد بفرستمش کلاس اول بره ...مدرسش گفت اینطوری از هم سن و سالاش عقب میوفته...ولی خب الان بیشتر ۹۵ثبت نام میکنن تا ۹۶...سال دیگم بیشتر ۹۶ثبت نام میکنن تا ۹۷....دوستان کسی هست مثل من فکر کنه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖
قطعا بیشتر از هر کسی رو دخترت شناخت داری اگه فکر میکنی به اندازه کافی اجتماعی نیست و بهت وابسته هست یا جثه ی ریزی داره عجله نکن
با یک سال دیر مدرسه رفتن اتفاقی نمیفته
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
عقب ننداز بچه رو بزار بره یکسال الکی عمرش هدر میره نره مدرسه مثلا تو یکسال چه قدر میخواد رشد کنه
یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋 اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮