2777
2789
عنوان

کسلی و خواب آلودگی شدید در طی روز

616 بازدید | 19 پست

خواب شبانم کافیه اما طی روز همش کسل و بیحالم،شدیدا خوابم میاد،نمیتونم ب کارام رسیدگی کنم.ب شدت بد اخلاق میشم.

آزمایشام سالم بودن.

پزشک طب سنتی خوب میشناسین معرفی کنید خدا خیرتون بده

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویتامین مصرف کن و برو حجامت

ویتامین چی؟

حجامت ی مدت منظم رفتم دیدم تاثیری نداره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
غلظت خون نداری؟ همسر من اینجوری بود آسپرین میخوره هرشب خوب شده

آسپرین میخورم منم

منم همینجوریم ولی نرو پیش این دکتر علفیا 

پس چ کنم؟

زندگیم مختل شده باور کن

عزیزم مشکل تورو منم داشتم، تو محل ما یه دکتر طب اسلامی و سنتی هست، پیشش رفتم گفت هر شب یه لیوان شربت سکنجبین بخور، چون متعادل کننده مزاجه، هر کدوم از مزاجات که غلبه کرده باشه متعادل میشه و مشکلت حل میشه، من این کارو کردم خوب شدم، چهل روز مرتب، اگه درست نشد تکرارش کن، ولی با اینحال حتما خودت برو پیش پزشک طب اسلامی و سنتی عزیزم

عزیزم مشکل تورو منم داشتم، تو محل ما یه دکتر طب اسلامی و سنتی هست، پیشش رفتم گفت هر شب یه لیوان شربت ...

ممنون عزیزم.ی مدت برای سودا میخوردم.

خداییش عالی بود،افسردگیم خیلی خیلی خیلی بهتر شد.

ممنون ک وقت گذاشتی و جواب دادی

ویتامین چی؟ حجامت ی مدت منظم رفتم دیدم تاثیری نداره

اسید فولیک هم خوبه

مولتی ویتامین مخصوص خانم ها از داروخانه بپرسی میده

بعد صبحانه یه چایی یا قهوه بزن تا خوابت بپره

ورزشم خوبه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
من خودم متوجه شدم وقتایی ک حال روحیم خوبه اینجوری نمیشم ولی بقیه روزا شدیدا کسل و خوابالو و بی حوصلم ...

عشقم جسم و روح تاثیر مستقیم روی هم دارن، این بیماری‌رو منم داشتم، وقتی جسممو درمان کردم روحیه‌م کلا تغییر کرد، حتی اخلاقم خیلی بهتر شد، شاید باورش سخت باشه برات، ولی واقعا دیگه حتی به سختی عصبانی میشم یا گریه میکنم... از لحاظ علمی خودش یه علم مجزاس که سلامت جسم و روح تاثیر مستقیم روی هم میذارن، داستان شفا گرفتن هم همینه، مثلا امام رضا نمیاد جراحی کنه که ، هاله و روحشو درمان میکنه تاثیرش روی جسم پدیدار میشه، و بالعکسم صحت داره...هیچوقت از قدرت درمان درست غافل و ناامید نباشید...همه دنیا دارن آگاه میشن و استفاده میکنن چرا ما خودمون استفاده نکنیم عشقم... در ضمن ناامیدی بزرگترین گناهه😘😘