2777
2789
عنوان

سفر کربلا

2251 بازدید | 20 پست

کاروانی اومدیم کربلا اول گفتم بریم نجف و از اون طرف مشرف شیم سمت کربلا حالا دادیم از نجف میریم سمت کربلا من پریود شدم 😭اینم سفر اولمه چیکار کنم لابد لایق نبودم 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

الهی عزیزممممم خیلی سخته درکت میکنم 

همین که تا کربلا داری میری خودش نعمته 

سفر اول عین خواب میمونه بهترین فرصته هیچ سفری به اندازه سفر اول قشنگ نمیشه بهترین جای جهانی خوشبحالت التماس دعا... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقلد کدوم مرجع هستی نظرشو نگاه کن ببین تا چه حد میتونی داخل حرم بری

مکارم شیرازی 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
مکارم شیرازی 

آیت الله مکارم شیرازی: احتیاط واجب آن است كه در حرم امامان توقّف نكند، ولى رفتن به رواق‌هاى اطراف ضریح مطهّر امامان مانعى ندارد، امّا وارد حرم (محوطه اطراف ضریح) نشود.

از دیدگاه همه فقها ورود زن حائض به حرم امامان در صحن اشکالی ندارد به جز صحن هایی که مسجد محسوب می شود و چون مسجد است کسی با عذر شرعی نمی تواند وارد آن شود.

مقلد کدوم مرجع هستی نظرشو نگاه کن ببین تا چه حد میتونی داخل حرم بری

همه ی مراجع اتفاق نظر دارن سر این موضوع.....که نباید خانم حایض نزدیک ضریح بره...

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
آیت الله مکارم شیرازی: احتیاط واجب آن است كه در حرم امامان توقّف نكند، ولى رفتن به رواق‌هاى اطراف ضر ...

اره مثلا مسجد گوهرشاد 

و صحن این مسجد توی مشهد به طور کلی زن حایض نمی تونه توقف کنه

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

واي خوش بسعادتت😭

نگران نباش توازهمه مالايقتربودي كه لايق ديدن ضريح امام حسين شدي😭🙏🏻باهمون دل شكسته توي حياط امام حسين ببين چقدرررر …😭😍توروخدا براي من و شوهرم ودخترم نورا دعاكن

مکارم شیرازی  

عزیزم تروخداااا خیلی برام دعا کن خیلی دلم گرفته خواهرانه برام دعا کن شفا بگیرم خواهش میکنم رفتی پیش حضرت عباس بگو در حق فاطمه لطف کن شفا پیدا کنه پیش امام حسین هم رفتی دعام کن به علی اکبرش قسمش بده در حقم لطف کنه شفا پیدا کنم😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خواهش میکنم ازت😢😢😢😢😢

برای سلامتی و طول عمر خانوادمم و ظهور و سلامتی امام زمان هم  دعا کن❤