2777
2789
عنوان

کیا به چشم زخم اعتقاد دارن بیاین

468 بازدید | 33 پست

اگه بهتون ثابت شه یکی از افرادی که خیلی بهت نزدیکه و دوسش داری چشمش برای زندگیت مضره چیکار میکنی؟؟

نشه باهاشم قطع رابطه کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من من من

باهاش حرف نمیزنم 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

به این چیزاتوجه نکن .بیشترانرژی منفیش روجذب میکنی 

فقط هربارکه میخوای بری بیرون ۳بارالله اکبربگو وآیه ماشاءالله لاحول ولاقوه الابالله العلی العظیم روبخون 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حرز امام جواد میندازم . مدام هم چهارقل میخونم . چکار کنم پناه میبرم به خدا 

آخه درد من شکستن بشقاب و خرابی ماشین و اینا نیست دست به طلا میزنم خاک میشه هرچی داشتم داره از دستم میره باور کن همه کارایی که میگینو کردم

توی یک کتابی نوشته بود

اگر ادم بسیار مثبت بینی باشین و دید مثبتی به جهان هستی و همه چیز داشته باشی چشم‌زخم یا همون انرژی های منفی اطرافیانت نمیتونه در زندگیت تاثیری بذاره چرا که به اوج رسیدی

حقیقتا من هرکسی که بسیار مثبت بین تو اطرافیانم دیدم بسیار ادم های موفقی بوده با وجود حسادت های زیاد 

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️