2777
2789
عنوان

یه مشکلات عجیبی دارم چندوقته

441 بازدید | 34 پست

خانما یه حاله عجیبی دارم یک سالی میشه که حسی به همسرم ندارم کلا حرفم میزنه ناخوداگاه نمی شنوم انگار بهش علاقه ندارم دیگه... هر رفتاری هم میکنه برام مهم نیست چندوقت پیش بحث کرد و قهرکرد من به هیچ جام نبود😪دوس ندارم اینجور باشم حس میکنم بچه ام رو هم از روی اجبار دوس دارم😭 خیلی عذاب میکشم دوس دارم مثه قبلا پر هیجان و بااحساس باشم ولی نمیدونم انگار دگردیسی کردم... قبلا شبو روز میخندیدم الان اصلااااا خندم نمیاد... کسی اینجوری شده؟ حس میکنم از وقتی دارم دهه سی رو میگذرونم اینجور شدم الان 32سالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضع مالی خودت خوبه؟ جدا از همسرت ب کسی وابستگی نداری جتس مخالف؟ کم خونی نداری؟ سندروم پس از قاعدگی نداری؟ فضای خونت برات تکراری نشده؟ مبل اینا؟ 

کم مباد از خانه ی دل، پای تو  
نمیدونم به کارهام میرسم ولی شور و شوق ندارم ممکنه به خاطر تنبلی تخمدان باشه؟

آره چون پریودت نامنظم افسردگی بعد و قبل پریودیت ممکنه دلیلش باشه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
هر ۴ الی ۵ سال از عمر میگذره روحیات ادم عوض میشه  دیگ اشباع شدی ازین زندگی

خیلی به خودم فشار میارم شاد باشم و مثه قبل بااحساس ولی واقعاااا نمیشه... انگار یه چیزی درونم مرده!  هذاب میکشم واقعااا

وضع مالی خودت خوبه؟ جدا از همسرت ب کسی وابستگی نداری جتس مخالف؟ کم خونی نداری؟ سندروم پس از قاعدگی ن ...

نه تا  یک سال پیش دوس داشتم زیاد حرف بزنم ولی الان همسرم حرف بزنه بدم میاد تا حالاهم کسی جز شوهرم تو زندگیم نبوده و حسی به کسی نداشتم الان به همسرم هم حس ندارم واقعا خیلی عذاب میکشم

منم در دهه ي ٣٠ هستم،چند وقتي حس فرسودگي بهم دست داده بود.كلاس ورزش و پياده روي شروع كردم،حالم خيلي ...

منم شدیدا تازگی ورزش میکنم ولی حس میکنم شبیه رباتم... هیچ چیزی هیجان زده ام نمیکنه