2777
2789

قطع رابطه

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت از خوبیهای شوهرت نگو.  از خلوتتون نگو. پیش هیچ کسی نگو.

نیازی به گفتن نیست، اونا حتی دوس ندارن شوهرم برای من لباس بخره، وقتی یه لباس یا طلای جدید بخرم رفتارشون با من عوض میشه، مدام با شوهرم پچ پچ میکنن و تو گوشش میخونن که ولخرجی کردی به زنت رو نده و از این حرفا😔 

نیازی به گفتن نیست، اونا حتی دوس ندارن شوهرم برای من لباس بخره، وقتی یه لباس یا طلای جدید بخرم رفتار ...

چقدر احمقن. زندگی پسر خودشون و خراب میکنن. 

با شوهرت صحبت کن چیزی خریدین به کسی نگین.  سعی کن طلا یا وسیله هایی که میشه رو مخفی کنی اگر لباس جدید خریدی گفتن بگو نه بابا چند سال پیش خریده بودم زیاد استفاده نکردم. 

[QUOTE=304487141]چقدر احمقن. زندگی پسر خودشون و خراب میکنن.  با شوهرت صحبت کن چیزی خریدین به کسی نگین.  سع ...[/QUOT

برادر شوهرم تازه نامزد کرده یه شب همه بودن از جمله جاری جدید مادرشوهرم برگشت پیش همه گفت ما خیلی ها رو به حسین (شوهرم) پیشنهاد دادیم نخواست رفت اینو (من) گرفت دقیقا با همین لحن بد همه زدن زیر خنده 😔خیلی دلم شکست ولی نتونستم کاری بکنم چون من تو اتاق بودم و اونا تو حال وقتی هم که اومدم حرف رو عوض کردن، ما خونمون رو عوض کردیم یه خونه ی بزرگتر خریدیم، مادرشوهرم اصلا از این کار ما خوشحال که نشد هیچ رفته بود پیش مادر دوستم گفته بود این(من)  خونه ی پسرمو از دستش درآورده 😭 بدبختش کرده، یجورایی منو دزد خطاب کرده، درحالی که زندگی ما از زندگی بقیه بچه هاش خیلی بهتره، تو رو خدا حلال کن دوست عزیز اگه سرتو درد آوردم، کسی رو نداشتم براش درد دل کنم  

[QUOTE=304487141]چقدر احمقن. زندگی پسر خودشون و خراب میکنن.  با شوهرت صحبت کن چیزی خریدین به کس ...

نه عزیزم.  راحت باش.  اگر آروم میشی درد ودل کن. اتفاقا ته دلت ذوق کن که با وجود این همه دختر انتخاب شوهرت بودی و هستی و عاشقانه همو دوست دارین و برای پیشرفت زندگیتون تلاش میکنین. 

فقطططط به همسرت بها بده بهش برس.  هواش و داشته باش.  به بقیه خیلی رسمی احترام بذار.  رسمی باش.  زیاد تحویلشون نگیر.  نظر نده. نظر نخواه. زیاد هم باهاشون رفت و آمد نکن.  

فکر میکنم خیلی کوتاه اومدی پیششون.