2777
2789
عنوان

جهن سومی.. با کیا هفتاد میلیون شدیم... ملت بی فرهنگن؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 28 بازدید | 49 پست
قهوه تلخ قنی شما تو این کشور کسی رو ندیدی که احترام بزرگترشو نگه داره بعد تو امریکا همه احترام نگه میدارن کسی رو ندیدی که حقوق دیگران رو رعایت کنه ندیدی که تواضع داشته باشه ندیدی که الفاظ رکیک استفاده نکنه و ایا اینها صددرصد توی کشورهای دیگه رعایت میشه؟!!!!!!!!!!!!!
خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم به جرات بگم تقریبا خیر.من 15 سال سابقه کار دارم و توی این جامعه گشتم و بااکثر این مسایل مواجه شدم.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
مهتا جووووووون 80% جامعه فرهنگ رانندگی ندارن وگرنه این آمار تصادف تو جهان برای ما نبود 80% بلند نیستیم با هم چطور رفتار کنیم وگرنه این همه پرونده تو دادگاه نبود من خودم خیلی خیلی خیلی رعایت میکنم جوری که خانواده تعجب میکنن اما بازم خودمو جدا نمیدونم و شاید یه جا منم یه حرکتی.بزنم که بد باشه و خودم ندانم برا همین میگم بیاین یه تاپیک بزنیم به هم یاد بدیم و توی روز سعی کنیم رعایت کنیم و این انرژی مثبت به هم بدیم
این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
تنها چیزی که فقط و فقط من تو مردم ایران دیدم و فقط از ایرانی ها برمیاد فحش دادن زیر پستای اینستاگرامی بقیس فقط بی دلیل فحش میدن در جریان هستین که تو آپدیت جدید اینستاگرام یه گزینه جدید اضافه کردن واسه ریپورت کردن ایرانیا
تنها چیزی که فقط و فقط من تو مردم ایران دیدم و فقط از ایرانی ها برمیاد فحش دادن زیر پستای اینستاگرامی بقیس فقط بی دلیل فحش میدن در جریان هستین که تو آپدیت جدید اینستاگرام یه گزینه جدید اضافه کردن واسه ریپورت کردن ایرانیا
قهوه تلخ نمیدونم کجا هستی ولی من و خیلیییی از بچههایی که اینجا هستیم خیلی از این موارد رو دیدیم مطمئنن شما بایک جامعه محدود سرکار داری نمیتونی اون رو تعمیم بدی به فرهنگ یک کشور شما و همه ادم ها و من محدودیم به جامعه ای ک باهاشون سرکار داریم ولی باز هم ننیتونیم در مورد یک کشور ادعا کنیم ک اطلاعات کاملی داریم یا از برخوردامون نتیجه گیری کلی در مورد فرهنگ تحلیل زفته کل ایران صحبت کنیم!
رامبد جوان میگه:فلسفه من از ساختن خندوانه، فرهنگ سازی است.چون وضعیت فرهنگی جامعه رو در حدی وحشتناک دیدم که تصمیم گرفتم برنامه بسازم.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
بله اریادخت متاسفانه یک عده هستن تو اینستا گرام اینقدر الفاظ بدی بکار میبرن ک افرادی مثل منو شما و بقیه بچهها جرات نداریم زیرش چیزی بگیم حرف شما درست ولی شما بگو با گفتن این حرفها ایا چیزی درست میشه؟ اصن میتونیم بگین اون ادمها کل جامعه مارو تشکیل میدن؟؟
یکی دوسال مد شده خیلی از اونور اب تعریف های عجیب و غریب می کنن و ملت و مذهب خودشون رو تحقیر می کنن و و حتی شایعات و آمار دروغین علیه ایرانی ها پخش می کنن و متاسفانه از این دست آدما در نی نی سایت حضور فعال هم دارن.هم زمانی این جریان اتفاقاتی در منطقه افتاده کمی تامل بر انگیزه. ملتی که خودش رو حقیر و تهی ببینه خیلی راحت تن به خفت و شکست می ده و راحت تمام ثروت و داشته هاش رو تقدیم دیگران می کنه.
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
خاله کیان افرین من دقیقا نظرم نظر شماست.... بک خانومی رو توی مترو دیدم وقتی بچش کنارش بود داشت تعریف میکرد اره از ایرانی جماعت توقع بیشتر نیست و فرهنگمون خیلی پایینه و... حالا پسر بچش کنارش نشسته و نگا میکنه عزیز من شما ک با فرهنگی بچتو درست تربیت کن تا جامعه ساخته بشه تو روانشناسی اصل اول تربیت بچه اعتماد بنفس دادن به بچست و بالا بردن سطحش..
مهران مدیری در برنامه دورهمی علنا از وضعیت اسفبار فرهنگی جامعه گفت و با نمایشهای طنز اون رو به بهترین وجه نشون داد.
پریشب ازخونه بابام داشتیم برمیگشتیم کنارخیابون که میدون بودوچراغ قرمز وشلوغ دوتاخانم بچه هاشون روکنارخیابون دستشویی بردن اون بچه حیا براش میمونه جلپی اینهمه ادم ببخشید ادرار میکنه؟چه زنهایی پیدامیشن واقعا اینده مملکت روبه گندمیکشن بعضیا