2777
2789
عنوان

داستان واقعی ،ارزش خوندن داره

107 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

این داستان واقعیه و خیلی سال از این اتفاق میگذره و احتمال زیاد شخصیت های داستان زنده نباشن و به رحمت خدا رفته باشن .

من این داستان از زبان یه خانم شنیدم و ایشون واقعا شخصیت داستان در جوانی از نزدیک دیده و شاهد ماجرا بود.

خانم میانسالی بود از آشناهای بنده که باهاش صحبت میکردم ،ایشون اعتقاد داشت بعضی خانمها زود زندگی و بچه رو ول میکنن و میرن و از خود گذشتگی ندارن بخاطر اولادشون ...

گفتن که در جوانی شاید حدود ۴۰_۵۰ سال پیش یه پیرزن نصیحتش کرده و گفته منو در کودکی شوهر دادن و بلافاصله صاحب یک دختر شدم ، همسرم خیلی پسر دوست بودند و بخاطر همین دوباره باردارشدند ، خلاصه سه مرتبه خدا بهشون فرزند عطا میکنه و هر سه دختر بودن .
بعد از هر زایمان مورد طعنه و کتک و سرزنش قرار میگرفتن که چرا بچه دختر شده و چاره ای نداشتن جز تحمل ، 
خلاصه بعد از به دنیا اومدن فرزند چهارم همسر این خانم که فرد از خدا بی خبری بوده در کمال دلسنگی این خانم از خونه بیرون میکن و یه زن جدید میاره که براش پسر بیاره ، 
این خانم که مادر سه دختر بوده شاید به زحمت سنش به بیست سال میرسیده و خانواده خوبی هم نداشته که حمایت بشه ،
خیلی گریه میکنه خیلی زجه میزنه که منو بگذار کنار دخترهام زندگی کنم کلفتی خودت و زنت میکنم اما مرد هر دفعه با کتک وحشتناک از خونه بیرونش میکرده و بنده خدا یواشکی میرفته توی طویله و کنار کاه و علوفه گوسفندها میخوابیده بدون هیچ غذایی ،
زنی که هووی این شده باردار میشه و تمام این مدت مرد هر روز که زن اولش میدیده کلی کتکش میزده که برو از این خونه و ای بسا هرجایی از بدنش که میشکسته بدون هیچ دکتر و درمانی با درد بسیار ، خوب میشده اما زن حاضر نبوده از کنار دخترهاش بره چون شوهر بی غیرت خودش میشناخته که با دخترها هم بدرفتاری میکرده و...
هوو صاحب یه اولاد پسر میشه و مرد با خودش فکر میکنه این زن هیچ جوره دست بردار نیست پس بذار دست زن و پسرم بگیرم و از این خونه برم ،

یه روز این زن با سه دختر توی یه خونه محقر و بی هیچ وسیله ای تنها میذاره و میره ...
این خانم از اون روز تو خونه های مردم کار کرده و زحمت کشیده و تحقیر ها رو به جون خریده تا دخترها رو بزرگ کرده ،
حالا قسمت خوب ماجرا که دو دخترش پزشک شدن و یکی هم معلم 
و هر دختر یک مرتبه ،یعنی سه مرتبه مادرشون فرستادن مکه و بهترین زندگی براش درست کردن ...

معلوم نبود اگر مادر اون از خودگذشتگی رو نمیکرد بچه هاش چه بلاهایی سرشون میومد .

خیلی از زنهای الان بخاطر انتظارات بیجا و موضوعاتی که خودشون بهش پر و بال میدن طلاق میگیرن .

امیدوارم همه زندگی ها پر از عشق و محبت و سازش باشه .

اگر خوشتون اومد یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرستید .

اگر تک تک جواب ندادم معذرت میخوام پیشاپیش

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭

چقد قشنگ

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

فقط از عاقبت نامرده نگفت دیگه؟

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

فقط از عاقبت نامرده نگفت دیگه؟

متاسفانه خبر ندارم اما خیر نمیبینه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
چه پایان قشنگی مرسی که به اشتراک گذاشتی عزیزم ✨💚

قابل شما رو نداشت عزیزم

زن مهربون و از خود گذشته ای بوده واقعن اخرعاقبتشم خوب شد 

تو نیکی میکن و در دجله انداز /که ایزد در بیابانت دهد باز