2777
2789
عنوان

چه وقتی درد فقرو کشیدی؟

751 بازدید | 88 پست

چه وقتی دردشو کشیدی و هنوز یادت مونده؟

من خودم یادمه کفشم جلوش پاره بود میرفتم و میومد یا وقتی های که شام چای میخوردیم بدون قند وشکر

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

از اول تا همین لحظه تو هر نفس 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار نگممم خیلی سختی کشیدیم تا به اینجا برسیم که اونم با چشمای شور اطرافیان همه‌چیز داره بهم میریزه

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸

زندگی بالا پایین زیاد داره 

نباید بذاری سخت بشه برات 

برای من خوبیش این بود که فهمیدم اسمون به زمین نرسید

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بزار نگممم خیلی سختی کشیدیم تا به اینجا برسیم که اونم با چشمای شور اطرافیان همه‌چیز داره بهم میریزه

واقعا بعصیا چشم دیدن خوشی های مردمو ندارن 

انشالله خدا برات بسازه

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

وقتی سوم دبیرستان بودم و تو کیفم پول نداشتم

دوستام میخواستن کیک یزدی بخرن و بخورن

من الکی گفتم معده م درد میکنه

نمیخورم،چون پولی نداشتم بخوام کیک یزدی بخرم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه قطره از دریای فقرمون فقط این که تاحالا اردو نرفتم چون هیچوقت پولش نداشتیم

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

یادمه لباس بیرونی  نداشتم و همیشه با مانتو و شلوار مدرسه رفت و امد میکردم .

یا اینکه بخاطر  فرار از گشنگی همش روزه میگرفتم 

تو سن ۱۷ سالگی مجبور شدم دندونم و بکشم چون پول پر کردنش و نداشنم

الانم تووفقرم 

لباس ندارم / ارایشگاه نمیتونم برم

مریضم ولی نمیتونم برم دکتر و...