2777
2789
عنوان

به خواستگارم گفتم حیف نیست تموم بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون داداشم مریضه حدس میزنم پا پس کشید بچه ها واقعا منو پسندیده بود  میدونم ...

عزیزم بهت حق میدم ولی از خدا بخواه اون چه که خیره سر راهت بیاره خودم برات آرزو میکنم اون چه که به دلته خیر باشه و برات رقم بخوره 

اینجوری همون یک درصد احتمال برگشتم داشت از بین بردید

آخه مگه چی گفتم ؟ 

فقط ازش پرسیدم حیف نیست تموم بشه ؟

من که نگفتم بیا منو بگیر

فقط خاستم بدونه بهش علاقه مند شدم 

بچه ها من واقعا نمیخام از خودم تعریف کنم ولی خیلی خواستکار دارم و شرایط ایده آله ولی این آقا رو پسند ...

دآره بالا و پایین میکنه فکر میکنه حتی ممکنه با چند تا از استاداشم مشورت کنه اگر دلیلش بیماری برادرت باشه ولی حواست باشه داداشت چیزی،متوجه نشه عزیزم

دآره بالا و پایین میکنه فکر میکنه حتی ممکنه با چند تا از استاداشم مشورت کنه اگر دلیلش بیماری برادرت ...

کاش اینجوری که میگی باشه

کاش با چند نفر مشورت کنه و اگه اینه دلیلش برگرده

فقط اینکه من بهش پیام دادم امکانش کم شده که برگرده ؟

کاش اینجوری که میگی باشه کاش با چند نفر مشورت کنه و اگه اینه دلیلش برگرده فقط اینکه من بهش پیام دا ...

نه عزیزم من مخالف صحبت بعضی از دوستان هستم همین که بفهمه بهش حس داری بی شک براش قشنگه کیه که از دوست داشته شدن و خواستن بدش بیاد همیشه که آدم نباید احساسشو پنهان کنه فقط مراقب باش قضیه براش لوس نشه در همین حد بمون و از خدا کمک بخواه امیدوارم خدا کمکت کنه