2777
2789
عنوان

تک فرزندا نیایید

162 بازدید | 15 پست

بچه ها شما خواهر و برادر دارید؟ تاحالا شده مامان باباتون بینتون فرق بذارن؟ تاحالا حس کردید اون یکی برادر یا خواهرتونو بیشتر دوست دارن؟ 

اونوقت واکنشتون چی بود؟ الان اون قضیه تاثیر گذاشته رو اعتماد بنفس و اینا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شده فرق بذارن

حقیقتا خیلی برام مهم نبود 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

تو خونه ما اصلا محبتی نیست که بخواد به یکی بیشتر برسه به یکی کمتر...

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️

برادر دارم و خب یه پسر دوست به تمام معنان با لینکه من ازش بزرگترم ولی وقتی میبینم اینارو سکوت میکنم کلا نسبت به همچنین چیزایی بی حسم بزای همین مهم نیست 

میدونی تنها چیزی ک میگم اینکه که وقتی بزرگ شد ببینم چقدر بهتون اهمیت میده و اونجاس که من کنارتون نیستم و یاد حرف من می افتین

اما دوستم که برادر بزرگتر دار و خیلی احساسیه داره سر همین چیزی‌ نابود میشه:)

من ی خواهر کوچیک تر از خودم دارم اون خیلی لوس تره ولی عاقل و فهمیده همه منم😅در این حد که داییم که ۳۶ سالشه از من مشورت می گیره و کلا نظرم برای بقیه مهمه چون اولین نوه دختری هستم این خیلی زیاد به من ضربه زد تا مقایسه کردن 

خواهرم لوس و بچه هست 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)