2777
2789
عنوان

بگید حق با کیه

121 بازدید | 11 پست

سلام دوستان امروز ناهار درست کرده بودم جاتون خالی آش جو بعد دوتا کاسه پر ریختم سفره انداختم تا ناهار بخوریم بعد همسرم گفت چرا قابلمه سرسفره نیست نمیاری گفتم همونجا ریختم سرگاز بخور بازم خواستی میرم میریزم برگشته میگه اولین باره میبینم کسی قابلمه سرسفره نمیاره یه عالمه بحث کردیم گفتم بهش غذاتو بخور تموم شد بگو میریزم چرا همچین می‌کنی اینقدر حرف زد آخرش رفتم قابلمه و آوردم چرا باید به همه چی دخالت کنه دوست داشتم نیارم قابلمه برگشته میگه ایندفعه پیش دونفر که تو بگی بگیم ببینیم مقصر کیه یعنی خجالت نمی‌کشه راجب این موضوع صحبت کنه گفتم بهش تو غذاتو بخور بگو خانوم بازم هست یه کاسه دیگه بریز میرم میریزم اینهمه ادا نداره که الان باهاش حرف نمی‌زنم اصلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سر این چیزا دعواتون میشه خوب میرفتی میوردی  مهم نبود

منم میگم مهم نبوده من چیزی نمیگفتم منم باردارم دیگه دو هفته دیگه زایمانمه نشسته بودم سر سفره این آقا شروع کرد 

منم میگم مهم نبوده من چیزی نمیگفتم منم باردارم دیگه دو هفته دیگه زایمانمه نشسته بودم سر سفره این آقا ...

ولش کن تو الان نباید حرص بخوریا

ایشونم باید شمارو درک میکرد خودش بلند میشد میورد

نمیدونم چرا مردا بعضیاشون اینقدر بچن

خدایی سر این چیزا دعوا نکنید والا مهم نیست شوهرت اصلا داره چرت میگه هم هیچ اتفاقی نمی افته قابلمه رو ...

من بخدا اصلا سر این موضوعات الکی بحث نمیکنم هرس میخورم که این سر هرچیزی باید حرف بزنه و نظر بده سر هر چیز کوچولو و پیش پا افتاده

من بخدا اصلا سر این موضوعات الکی بحث نمیکنم هرس میخورم که این سر هرچیزی باید حرف بزنه و نظر بده سر ه ...

مردا بیشترشان همینن اصلا انگار دنبال یه چیز هستن برعکس اگر اشتباه کنن نباید به روشن آورد بعد سر چیز بی ارزش حرف میزنم 

ولش کن تو الان نباید حرص بخوریا ایشونم باید شمارو درک میکرد خودش بلند میشد میورد نمیدونم چرا مردا ...

اره بخدا گفتم غذاتو بخور میرم میریزم مگه ساکت میشد می‌گفت اولین باره میبینم کسی قابلمه و سرسفره نمیاره😶