2777
2789
عنوان

معجزه

169 بازدید | 11 پست

از این برگه پرینت بگیرین ۱۳ عدد و با نمک و شمع و آب و عود شارژش بکنید

و یک عدد را نگر دارین و ۱۲ عدد را بسوزانید و خاکسترش را به هوا بندازید

یعنی در بیرون از خانه پخشش بکنید

و بعد این عدد را هم هر روز ۹ بار بخوانید و در روی دست بنویسد

برای برآورده شدن آرزو ها و دریافت معجزه غوغا میکنه

عدد =

9656933

تک تک و از چپ به راست روزی ۹ بار بخوانید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی اگه امتحان کرد نتیجه داد بگه منم انجام بدم 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

پاشو چهارتا صلوات بفرست 

این خچ پیچی ها بدردت نمیخوره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

از این چیزا بلدی حاضری مثل اینکه راحت اومدی گفتی حا ضری بهم بگی که به این آرزوم برسم از این کارا انحام بدم فقط همین یک کار درخواست دوستی بدم میگی 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!