2777
2789
عنوان

کدوم اسم بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 55 پست
چ اسمای قشنگی دارن بچه هاتون قطعا آریا قشنگه با احترام خشیار اصلا قشنگ نیست طفلک بچه گناه داره الا ...

قربونت برم عزیز دلم

بله کاملا موافقم

درسته فرد بزرگی تو تاریخ بودن اما واقعا برای بچه اسمش سنگینه

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا سورنا که خیلی معروفه چطور نشنیدن

انقدر حرص میخوردم میگفتم سردار بزرگ ایرانی بود چجوری نمیشناسید

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
من عاشق مسیحام

اسم پسر عمومو ۹ سال پیش مسیحا گذاشتم هنوزم عاشق این اسمم

زن عموم هربار میگ باردار شم اسمش با توعه

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
وای اسم کاربریت🤣🤣🤣🤣🤣🤣بین این دو آریا قطعا.

بخدا همیشه حامله ام😂😂😂

اسم پسر عمومو ۹ سال پیش مسیحا گذاشتم هنوزم عاشق این اسمم زن عموم هربار میگ باردار شم اسمش با توعه

خیلی قشنگه واقعا😍

خیلی قشنگه واقعا😍

😘😘

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
اسم کاربریت🤭🤭🤭آریا بزار،اسمشو خشایار بزاری اصلا نمیشه انگار اون بچه رو ناز داد یا باااش بازی کرد ...

خودمم غش کردم وقتی کاربریم رو این گذاشتم😂

شدیدا موافقم باهات

وای اسم کاربریت🤣🤣🤣🤣🤣🤣بین این دو آریا قطعا.

مرسی عزیزم😂❤️

آریا قشنگتره مسیحا هم قشنگه 

ممنون عزیزم ❤️❤️

آریا

مسیحا

ایلیا

کیاشا

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
به بردیا اسم ایلیا و عرشیا هم میاد 

قشنگه❤️❤️❤️