2777
2789
عنوان

کدوم اسم بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 55 پست
آریا بهتره  خشایار واقعا قدیمی شده الان اسم خشایار رو بگی همه یاد یه پیرمرد میفتن نه یه نوزاد ...

دقیقا👏🏻👏🏻

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک به سلیقتون برا اسم همه بچه هاتون 

ممنونم عزیز دلم😍❤️

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
خشایار نزار آریا خیلی قشنگه عزیزم

ممنونم عزیز دلم🥹❤️

آریا قشنگتره

مسیحا هم قشنگه 

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

چ اسمای قشنگی دارن بچه هاتون

قطعا آریا قشنگه

با احترام خشیار اصلا قشنگ نیست طفلک بچه گناه داره الان دیگ زمان قدیم نیست ک 

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
آریا بزار اگه خشایار بزاری بعدا صداش میزنن خشی🤣

دقیقا مشکل منم همینه بچه ام اذیت میشه

من تا مدت ها به بعضی ها توضیح میدادم اسم پسرم سورنا ، اسم پسرانه اس

میگفتن نه دخترانه اس😳😂

دقیقا مشکل منم همینه بچه ام اذیت میشه من تا مدت ها به بعضی ها توضیح میدادم اسم پسرم سورنا ، اسم پسر ...

وا سورنا که خیلی معروفه چطور نشنیدن

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨