2777
2789

ببینین مثلا با چاقو داشتم‌تو آشپزخونه راه میرفتم پام گیر کرد به پادری جلو تراس بعد یه لحظه احساس کردم‌چاقو رفت تو شکمم و افتادم‌در حد چند ثانیه بود ها ولی فقط سکندری خوردم یا مثلا با بچه آبجیم که یک سالشه نشسته بودیم بعد یهو ذوق کرد خم شد سمت جلو من اون لحظه دیدم با صورت افتاد زمین ولی باز دیدم‌نه بابا سرجاشه و تعادلشو حفظ کرده...جدیدا اینجوری شدم وقتی خیلی مضطرب یا هیجانی میشم اینجوری توهم میزنم...به نظرتون خودش خوب میشه آیا؟نیاز به کاری نداره؟دیوونه نشده باشم...😐😑

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

قرص یا جوشونده ی خاصی مصرف نمیکنی؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی وقتا اینجوری میشم 

نه من چند روزه اینطوریم...

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
قرص یا جوشونده ی خاصی مصرف نمیکنی؟

چرا اتفاقا چند روزه خیلی قرص مفنامیک اسید میخورم ممکنه از اون باشه؟؟؟😅

نه من چند روزه اینطوریم...

نه من خیلی وقته اینطوریم مخصوصن تو حوادث بد   مثلن بچه ای مداد اینا بگیره دستش

#کاربر آقا        #واسه الماس شدن باید یه وقتایی انقد تحت فشار باشی که پشمات بریزن...    #تو این وضعیت امام زمانم پس میده کارما بیاد...
نه من خیلی وقته اینطوریم مخصوصن تو حوادث بد   مثلن بچه ای مداد اینا بگیره دستش

من اشتباه میبینم ...خودم میدونم از شدت استرسه اون لحظه است که بدترین حالت ممکن میاد تو ذهنم...

اره منم  بعد من تو خوابام ی تیکه از اینده رو میبینم جوری ک با واقعیت بعدش مو نمیزنه

نه آخه من اشتباه میبینم ..😅😂خودم میدونم از شدت استرسه اون لحظه است که بدترین حالت ممکن میاد تو ذهنم...

من اشتباه میبینم ...خودم میدونم از شدت استرسه اون لحظه است که بدترین حالت ممکن میاد تو ذهنم...

اره همینجوریه اون اتفاقه نمیفته ولی حوادث بد رو من تو ذهنم تجسم میکنم

#کاربر آقا        #واسه الماس شدن باید یه وقتایی انقد تحت فشار باشی که پشمات بریزن...    #تو این وضعیت امام زمانم پس میده کارما بیاد...
نه آخه من اشتباه میبینم ..😅😂خودم میدونم از شدت استرسه اون لحظه است که بدترین حالت ممکن میاد تو ذهن ...

خب منم همون اتفاقرو‌جلو جلو میبینم تو بیداری تصورم میکنم حالا اشتباهم هس گاهی ولی تو خوابم ی تیکه از اینده یا ی مکانی و میبینم دقیق

چرا اتفاقا چند روزه خیلی قرص مفنامیک اسید میخورم ممکنه از اون باشه؟؟؟😅

اره ممکنه حساسیت داشته باشی بهش

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون