2777
2789
عنوان

چرا تو اینه و از نظر دیگران خوشگلم ولی تو عکسا اینقدر زشت میوفتم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 30 پست
حالا من ۳۱ سالمه گفتم اگه توام همسن منی شاید بالانسمون بهم ریخته باشه لازم باشه بریم تنظیم باد😂😂😂 ...

نه ربطی نداره من الان که ۳۵ سالمه خیلی خوشگلتر از ۲۰ سالگیمم، هرکی منو میبینه میگن سنت میره بالا قشنگتر  میشی

نه بابا از آینه هم بهتری اگه به عکس بود که دوربریا این همه نمی گفتن خوشگل و همه هم زشت بودن

تو عکسا واقعا زشتم واقعااااا

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره من الان که ۳۵ سالمه خیلی خوشگلتر از ۲۰ سالگیمم، هرکی منو میبینه میگن سنت میره بالا قشن ...

بعضی چهره ها جا میفتن تازه توو ۳۰سالگی

اما من فکر میکنم دوربینوشیا تقلبی شده

من یه جاری دارم خیلی خوشگله ولی تو عکسا خیلی خیلی زشت میفته من دلیلشو‌میدونم 

چون لبو دهنش قشنگه وقتی حرف میزنه و‌میخنده خیلی خوشگل میشه ولی توعکسا با دهن بسته بینهایت زشت میشه

روم نمیشه بهش بگم تو عکسا بخند طوری که دندونات معلوم شه

دلیل بدعکسیش همینه

حالا توهم دلیل بدعکسیتو پیدا کن 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
گوشی من آیفون ۱۳ عه باز خیلی زشت میفتم بینیم خیلی بزرگ تر میفته 🙁🙁🙁

منم ایفون دوازدهه حس میکنم ایفون خیلییییی زشت میندازه تو گوشی سامسونگ نسبتا بهتر میوفتم 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..