2777
2789
عنوان

با برنجی که شپشک زده چکار میکنید؟

174 بازدید | 12 پست

بچه ها چهل کیلو برنج ایرانی گذاشته بودم کنار، برای مصرف سالانه، شپشک زده  

دلم خیلی میسوزه، مادر شوهرم میگه سیر و نمک بهش بزن تا برن، پارسال برنج هامو دادم به دوست شوهرم با دستگاهی که پسته های مغازه شو وکیوم میکنه برام وکیوم کرد ده کیلو ده کیلو، هیچیش هم نشد تا آخر سال.

امسال ندادم، خیلی پشیمونم

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باور نکنید اما من 40کیلو‌برنجو پاک‌کردن اول الک کردم کرماش افتادن بعد جوجوهاشو برداشتم ریختم تو بطری نوشابه با قیف

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
ب نظرم بریز دور چندش شده چن وقت پیش حبوبات منم افتاده بود همرو ریختم دور 

چهل کیلو رو؟ حالا پولش به کنار، میدونی با چه زحمتی این برنج و میکارن و برداشت میکنن؟

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"

از من به شما گفتن من هم این بلا سرم اومده خواهشا در آفتاب پهن نکنید ونمک نزنید.اول صبح که آفتاب نیست یا دم غروب پهن کنید خودشون بیرون میرن به هیچ عنوان نمک نزنید فقط الک کنید وگرنه برنج خراب میشه من سرم اومده که میگم . 

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است 
خوب باید میدادی 

آخه دیدم انگاری سخته هی بخواد اینا رو کیسه کنه و بلند کنه بذاره روی دستگاه، ایناهاش، لاغر و لاجونم هست بنده خدا

https://pishtazpack.com/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B4%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%B1/