2777
2789
عنوان

دانشجو ها میشه بیاین

194 بازدید | 20 پست

من می‌خوام برم یه رشته الکی و بدون کنکور و توی خوابگاه برای کنکور سال بعد بخونم ، بنظرتون شدنیه ؟ رتبه زیر پونزده هزار می‌خوام 

یه نفر گفت حجم درسا و کلاسا زیاده و نمیشه خوند ، درسته ؟

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

من امسال این کار رو کردم شد زیست شناسی خوندم کنارش برای کنکور البته خوابگاه نبودم و خونه شرایط راحت تره

ولی کاش نمیکردم اگر بکوب برای کنکور خونده بودم مطمئن تر بودم به رتبه ام اینقدر استرس نداشتم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه دولتی خوابگاه بدون شهریه میشه رفت،میاری؟

بخوای دانشگاه ازاد یا بدون کنکور بری خوابگاه نداره باید پانسیون بری

از نظر شدنی هیچی چیز غیرممکن نیست

ولی خیلی زباد باید تلاش کنی

حجم درسا که چرت گفته دانشگاه کسی درس نمیتونه.اما جو دانشگاه یه جوریه که ول کنی شاید دوست من اول دانشگاه گف میخام بخونم واسه پزشکی یکم خوندم ول کرد.چون جو دانشگاه بیشتر برا عشق و حاله ولی خب کار نشد نداره .من خودم وقتی دانشجو بودم مجبور شدم مرخصی تحصیلی بگیرم بخونم چون ذهن آدم دو جا درگیر میشه

من امسال این کار رو کردم شد زیست شناسی خوندم کنارش برای کنکور البته خوابگاه نبودم و خونه شرایط راحت ...

درسای دانشگاه اذیتت نمی‌کرد ؟ 

دانشگاه دولتی خوابگاه بدون شهریه میشه رفت،میاری؟ بخوای دانشگاه ازاد یا بدون کنکور بری خوابگاه نداره ...

آره بدون کنکور میشه دولتی هم رفت ولی خب رشته های بدون کار و الکی 

اینکه به رشته ای علاقه نداری و می خوای بخونی باید 

هزینه خوابگاه رو می بدی ،هزینه غذای سلف و همینطور هزینه رفت و آمد و هزینه خرید کتاب 

اگه روزانه باشه که باید هزینه انصراف یعنی که بخوایم مدرکت رو آزاد کنی هم باید بدی، دانشگاه ما هر ترم فکر می‌کنم ۵ تا ۷ میلیون میگیرن 

اگه شبانه بیاری بدتره چون هزینه خوابگاهی که از تو می‌گیرن فکر می‌کنم ۳ یا ۴ برابر هزینه خوابگاه روزانه است و پول واحدها رو هم میدی در حالی که در روزانه برای واحد پولی داده نمیشه 

اینکه میخوای بیای خوابگاه و با آدمای مختلف سر و کله بزنی حتی خود دروس دانشگاه رو هم نمیشه تو خوابگاه خوند و خیلی سخته اینکه یکی تا ساعت ۱۲ ظهر می‌خواد بخوابه و چراغا خاموش و هیچکس حق سر و صدا نداره یا شبا هیچکس نمی‌تونه تو رو بزاره بخوابی همه این هزینه‌ها رو جمع کن و تو خونه خودت بشین برای کنکور بخون

بستگی به واحدات داره ..

من دولتی هستم و یه رشته تاپ البته نه الکی ( به ما ۱۵_۱۶ دادن)

ترم اول ۱۵_۱۸ واحد معمولا دیدم میدن 

و ترم های بعد دیگه دست خودته 

میتونی یه طوری برداری که فقط بعضی روز ها کلاس داشته باشی 

و یا طوری برداری که هرروز کلاس داشته باشی 

البته نحوه چیدمان و تایم بندی دانشگاه هم بی تاثیر نیست 

و اینکه خوابگاه ها خیلی سر و صدا زیاده مخصوصا خودگردان . 

من خودم خوابگاه دولتی هستم البته . سالن مطالعه هاهم به شدت پر سر و صدا و شلوغ 

زیاد نمیشه تمرکز کرد اگه وسواس فکری داری و حساسی و...

از هم اتاقی های خودم یکیشون برای کنکور سال بعد میخوند و‌ واحد کم برمی‌داشت و بااینکه نصف تایماش خالی بود و میتونست راحت بخونه همش بیرون بود و پی غذا درست کردن و تفریح و... . 

حرفم اینه این سختی هارو هم داره ولی اگه واقعا تلاش کنی میشه ..

میتونی بری پانسیون هایی که نزدیک خوابگاهه ..موفق باشی 

درسای دانشگاه اذیتت نمی‌کرد ؟ 

نه کلا 20 واحد بود که روزی نیم ساعتم براش نمیذاشتم ببین ترم اول عمومیه و راحته ترم دو یکم درسا سخت میشه

روز هایی هم که دانشگاه نداشتم (3 روز در هفته) کلا برای کنکور بود

تازه من فعالیت های دیگه هم داشتم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
اینکه به رشته ای علاقه نداری و می خوای بخونی باید  هزینه خوابگاه رو می بدی ،هزینه غذای سلف و ه ...

آها پس خیلی سخته من اینارو نمی‌دونستم اصلا خیلی ممنونم ازت که بهم گفتی ❤️❤️❤️

آها پس خیلی سخته من اینارو نمی‌دونستم اصلا خیلی ممنونم ازت که بهم گفتی ❤️❤️❤️

خواهش میکنم

هیچوقت نرو سمت رشته ایی که علاقه نداری بعد تو کلاس با اکراه میری رو صندلی می‌شینی همه چی برات خسته کننده میشه و از همه بدتر می بینی بقیه با علاقه اومدن و تو بی انگیزه  حتی ممکنه افسردگی بگیری 

بستگی به واحدات داره .. من دولتی هستم و یه رشته تاپ البته نه الکی ( به ما ۱۵_۱۶ دادن) ترم اول ۱۵_۱ ...

خیلی ممنونم ازت که وقت گذاشتی برام و بهم گفتی اینارو ❤️❤️❣️

خواهش میکنم هیچوقت نرو سمت رشته ایی که علاقه نداری بعد تو کلاس با اکراه میری رو صندلی می‌شینی همه چ ...

آره درسته واقعا دلم نمی‌خواد دوران دانشجوییم اینجوری بگذره 💔😅