2777
2789
عنوان

خانم هایی که پسر زیر یک سال دارید

113 بازدید | 22 پست

اگر قرار باشه دوستتون بیاد دیدن شما برای زایمان (با تاخیر) ، دوست دارید برای شما هدیه بیاره یا پسرتون؟؟

هدیه چی باشه؟؟

پیشاپیش ممنونم بابت نظراتتون

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
برای پسرم اسباب بازی یا لباس خوشگل

خوب اسباب بازی مثلا چی؟

یا لباس چی؟ (اصلا نمیدونم سایزش چیه)

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پسرم بیاره.اصولا دوست من اومد شیرینی و یه اسباب بازی براش اورد.یه دوست دیگم سیصد پول داد با یه بستنی 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خب عزیزم این دیگه دختر پسر نداره،دوست دارم برای بچه هدیه بیاره ترجیحا اسبا‌ب‌ بازی یا لباس 

برای اسباب بازی یا لباس راهنمایی میکنید؟

خوب اسباب بازی مثلا چی؟ یا لباس چی؟ (اصلا نمیدونم سایزش چیه)

اسباب بازی مثلا ماشین چون پسره ماشین های فلزی یا از این نشکن بزرگا ک معلوم باشه جنسش خوبه .لباس ست بلوز شلوار مثلا 

الان سایز ۴ بخری براش بزرگم هست میذاره بعدا بپوشه

من حقیقتا دلم نمیخواد کسی لباس بیاره،اخه معمولا قیمت پایین میارن و بی کیفیت،برا همین ترجیح میدم نه ب ...

خوب دست خالی که نمیشه

منم بچه ندارم اصلا سر در نمیارم

اسباب بازی مثلا ماشین چون پسره ماشین های فلزی یا از این نشکن بزرگا ک معلوم باشه جنسش خوبه .لباس ست ب ...

لباس سایز ۴ تا چند ماهگی خوبه؟

برای اسباب بازی یا لباس راهنمایی میکنید؟

الان دیگه فصل گرما داره میگذره،یه لباس برای فصل سرما مثلا اگر بچه تو زمستون یک سالش میشه یه لباس زمستونی مناسب یکسال،البته لباس زمستونی هم گرونتر درمیاد،یا ببین بچه عید نوروز سال آینده چند وقتش میشه،یه سرهمی خوشگل یا شلوارک و پیرهن برای عیدش بگیر چون الان که نوزاده دیگه رو سیسمونیش لباس به اندازه کافی داره برای چند ماه آیندش یه چیزی بگیر،اگر از بچه عکس دیدی هم بهتر میتونی تصمیم بگیری ببینی بچه ریزه یا درشت و توپوله 

اسی چقدر میخوای هزینه کنی؟

نمیدونم

ببین یه دوستیه که چند ساله ندیدمش

زیادم صمیمی نیست

رفت و آمدی هم نداریم

ولی خوب حالا بچه ش به دنیا اومده چند بار بهم گفته بیا خونمون و من نتونستم

از قیمت اسباب بازی و لباس بچه هم هیچ اطلاعی ندارم

تازه نمیدونم تو سیسمونیش چی بوده که تکراری نبرم....

اووووف خیلی سختههه

۱۲ تا ۱۸ ماه  وزنش بین ۱۰ تا ۱۴ باشه  من پسرم ۲ سالشه ۴ ازاده براش 🤣چون ۱۰ کیلو تشریف د ...

خدا برات حفظش کنه