2777
2789
عنوان

اطلاعات بهداشتی برای بانوان

499 بازدید | 23 پست

سلام ظهرتون بخیر من اینجا که بودم درباره عفونت و خارش زیاد تاپیک دیدم این خارش ها میتونه چندتا عامل داشته باشه:1-کاندوم 2-ژیلت 3- استفاده از دستمال یا پد های بهداشتی 4- لباس زیر تنگ و پلاستیکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا گلم باید یکبار استفاده بشه

حتی میگن ژیلتی به نواحی حساس زدی رو نباید به بقیه جاها بزنی .من هربار ژیلت میخوام کنم دوتا میبرم 

ی با کیفیت برا کل بدن ی بی کیفیت ۵ تا ۲۰ تومن برای بیکینی

....

برای اینکه دچار این عفونت ها نشیم چندتا کار باید بکنیم:

1- در روز 2 بار لباس زیر خودمون و عوض کنیم ترجیحا لباس زیر نخی باشه و با صابون شسته بشه اگه کسی عفونت داره بهتره اتو هم بکنه یا جلو نور خورشید باشه

2-از ژل های شسشتو استفاده کنیم که هم برای متاهل ها هست هم برای مجردا

به نظر من بیشترین علت عفونت رابطه ج و لباس زیر هست

بقیه شاید بتونه عامل بشه ولی کم ،اما این دو مورد اگه بهداشتش رعایت نشه دائما در گیر میکنه

من مخالف استفاده از شوینده ها هستم آب خودش کافیه به شرطی که بدن بعدش با دستمال تمیز خشک بشه

اینا رو از کسی که در عمر مجردی و ۱۴ سال متاهلی درگیر نشده قبول کنین😉

به نظر من بیشترین علت عفونت رابطه ج و لباس زیر هست بقیه شاید بتونه عامل بشه ولی کم ،اما این دو مورد ...

بله موقع رابطه جنسی کاندوم استفاده بشه اما جنس کاندوم نباید لاتکس باشه