2777
2789
عنوان

چرا مرداانقدر درباره ی مازنافکرنمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 35 پست
اره بخدا حتی حرفایی هم که میزنن یادشون نیس کلا خیلییی راحتن بااینکه زیبایی خانوما بیشتره ولی اونا خ ...

آره بخدا در لحظه زندگی میکنن .خوش حالی یا ناراحتی هر چی هست همون لحظه . دیگه بعدا بهش فکر نمیکنن حتی یادشون میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکر کن یه حرفی زده بعدش تو ناراحتی طرف اصن نمیفهمه تو ناراحت شدی راحت میره میخوابه تو هم شب تا صب ...

اخ این راحتیشون خیلی خنده داره فک کن اخه فک کنننن تو سر یچیزی ناراحت باشی اون حتی یادش نباشه🤣🤣🤣

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
خوب دلیلش چیه یه کمم اونا به جزییات فک کنن یامثلا نگامون میکنن ذوق کنن کلا یه جوری آن🥲😂😂

هب خلقتشون اینه...

باور کن گاهی خیلی خوبه ک توجه نمیکنن به بعضی چیزها.یعنی اگ مثله ما مو رو از ماست میکشیدن ادم دیونه میشد😂 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
هب خلقتشون اینه... باور کن خیلی خوبه ک توجه نمیکنن یعنی اگ مثله ما مو رو از ماست میکشیدن ادم دیونه ...

اره اینم هست

ولی خلقتشون خیلی عجیبه

😂😂مثلا به چی فک میکنن تودلشون 

من باختم بدم باختم

منی که مثل آقایونم چی بگم 😐💔

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
اخ این راحتیشون خیلی خنده داره فک کن اخه فک کنننن تو سر یچیزی ناراحت باشی اون حتی یادش نباشه🤣🤣🤣

اره فرداش تازه میگین عه مگه ناراحت شدی 😂😂

افلاطون سابق 😌                                                      قشنگا فا ل گرفتن خیلی انرژی میبره شاید شما بگین چند تا کارت میکشی ولی اینطور نیست لطفا درخواست فا ل رایگان نکنید مگر اینکه خودم بخوام به کسی جواب بدم ۰۹۹۰۳۹۳۷۸۵۴

ولی باز خوبه مثل زنا نیستنا مثلا فک کنین شوهراتون سرهرچیزی ناز میکردن و قهر میکردن

مثلا بگه اون روز مامانت یجوری نگام کرد قهرم🤣🤣

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
اره فرداش تازه میگین عه مگه ناراحت شدی 😂😂

بعد میگی اره میگن خب نباش دیگه🤣🤣🤣

اره اینم هست ولی خلقتشون خیلی عجیبه 😂😂مثلا به چی فک میکنن تودلشون 

اره منم کنحکاوم تو اون مغز...شون چی میگذره.

حالا ازشون بپرسیم میگن ب اینجامونم کاردارید😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
اخ تازه شاید باورت نشه یجا خونده بودم میگفت مردا دربرابر مشکلات میخابن بعد اگه دیدین شوهرتون پشت کرد ...

خواب در برابر مشکل! خوش بحالشون واقعا  

من یه مشکلی داشته باشما اصلا خوابم نمیبره

احساس شوهرمن سرمیز غذاست

حالا تو سرمیز غذاس بعضیا شوهراشون چن دیقه قبل رابطه احساسی بازی درمیارن🤣🤣🤣

خواب در برابر مشکل! خوش بحالشون واقعا     من یه مشکلی داشته باشما اصلا خوابم نمیبره

اره خدایی ولی منم موقع ی اتفاقی میخابم ب راحتی🤣🤣