2777
2789
عنوان

توقع نداشتم بهم دروغ بگه، چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا نمیدونم والله شاید من فضولی کردم ولی واقعا سوالم از روی ذوق و .. بود و اگر میفهمیدم تبریک میگفتم و آرزوی خوشبختی میکردم موندم آخه این چه دروغی بود گفت البته پته اش هم خداوند در عرض سه سوت ریخت رو آب
هیچ نازی رفت تو افق محو شد بنده خدا ولی نمیدونم بعد هم به روش بذارم این کارش رو یا نه کلا فراموش کنم حالا خوبه خدا رو شکر از قوم شوهر و درد دل چیزی بهش نگفتم مادرشوهر من هم خاله اش میشه
به نظر من یه کم ازش فاصله بگیر و عادی باش اما اصلا گرم نگیر و محبت اضافه و دوستی نکن چون میگن عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشه اون خودشو نشون داده از خالا به بعد اگه از رابطه باهاش ضربه خوردی یا ناراحتی برات پیش اومد خودت مقصری که جانب احتیاط رو رعایت نکردی
و حتما باید بفهمه این حرکتش زشت بوده و بی جواب نمیمونه جوابشم همون فاصله گرفتن شما هست بشین سر خونه زندگیت و برا عروسی اماده شو کاریم ازت خواستن انجام بده وگرنه پیشقدم نشو و پرسشم نکن از کاراشون