2777
2789

وااای واشقاانی انقد ضایع بازی کرد اما بازم برد🤦‍♀️😂😂😂 چقد خندیدممممم

البته دلم میخاس ماف ببره چون مجید ماف یود🥲😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی از واشقانی بدم میاد

به شدت مغروره

فکر میکنه خوب بازی میکنه

ولی چون یه مشت احمق دورشن و متوجه سوتیاش نمیشن، فکر میکنه خودش خوبه

وقتی میگفت یه فکت بگو

صدتا فکت واسش تو خونه ردیف کردم

مثلا دروغای واضح میگفت ولی هیچکی کارش نداشت

خدایی از واشقانی بدم میاد به شدت مغروره فکر میکنه خوب بازی میکنه ولی چون یه مشت احمق دورشن و متوج ...

آرخ خیلیییی سوتی داد خیلیییی اما چون فک میکنن  پلییر خوبیهه  حرفاش قبول میکن نیما کارت افشای هویت افتاد اما باز از از اون پیرمرده میپرسه چرا گفتی نیما مافخ😐😐😐😐😂

خدایی از واشقانی بدم میاد به شدت مغروره فکر میکنه خوب بازی میکنه ولی چون یه مشت احمق دورشن و متوج ...

اونجا که می‌گفت از کجا فهمیدین  نیما شاهرخ شاهی مافیا بوده 😐اونا هم مثل بز نگاش میکردن خب کارت افشای هویت اومده بودخیلی خنگ بودن 

....................
اونجا که می‌گفت از کجا فهمیدین  نیما شاهرخ شاهی مافیا بوده 😐اونا هم مثل بز نگاش میکردن خب کارت ...

وای اره

اونجا من داشتم خودمو جر میدادم دیگه😂😂

خب چرا درست یادشون نمیدن بازیو بعد بیارنشون جلوی دوربین😐

اونجا که می‌گفت از کجا فهمیدین  نیما شاهرخ شاهی مافیا بوده 😐اونا هم مثل بز نگاش میکردن خب کارت ...

هوم اون پیرمرده هم بد بازی کرد

فقط معین با اونی ک لباسش قرمز بود اسمش یادم رفت خوب بودن