2777
2789
عنوان

فصل دوم پدر خانده قسمت اول دیدین؟؟؟🤦‍♀️😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 22 پست
آرخ خیلیییی سوتی داد خیلیییی اما چون فک میکنن  پلییر خوبیهه  حرفاش قبول میکن نیما کارت افش ...

من اونجا خیلی حرص خوردم😒

همش میگم خب یکم وقت بزارین 4تا قانونو بهشون یاد بدید اخه

وای اره اونجا من داشتم خودمو جر میدادم دیگه😂😂 خب چرا درست یادشون نمیدن بازیو بعد بیارنشون جلوی د ...

الیکا قشنگ مشخص بوود مافه رفت بیرون چون اگ نبوود س ماف ت شهر بودن و میباخت اینو منی ک اصن بازیو یاد ندارمم میدونم اما مجید گف از کوجا میدونید الیکا مافخ!!!!😐😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای اره   اما شاید منم جای اون بودم  میدونستم مجید پلییر خوبیه میباختم بش

نه بابا

خدایی خیلی استدلال داشت

اصلا اشتباه کردن استعلام نگرفتن

استعلام میگرفتن کلا دیگه واشقانی رو میزاشتن کنار بازی میکردن

وقتی بهت میگه استعلام نگیر بعد دوباره چطوری بهش اعتماد میکنی

و اینکه همش دروغ میگفت، مثل همینی که سر نیما گفت

یخورده ادم فکرکنه اتفاقا وقتی پلیری که نسبتا خوبه اشتباه میکنه بیشتر باید بهش شک کنی تا یه بازیکن معمولی

الیکا قشنگ مشخص بوود مافه رفت بیرون چون اگ نبوود س ماف ت شهر بودن و میباخت اینو منی ک اصن بازیو یاد ...

اره دقیقا

من میگم حالاکه مختون نمیکشه بشمارین حداقل استعلام میگرفتین😐😂