2777
2789
عنوان

بفروشم یا رایگان واگذار کنم ؟؟؟

209 بازدید | 9 پست

من یک گربه پرشین بسیار زیبا دارم که کلی هم بهش رسیدگی کردم و در حال حاضر پنج تا نوزاد فوق العاده خوشگل و سالم داره ، 

الان هنوزخیلی کوچیکن و من می خوام کنار مامانشون باشن ، 

فعلا که شیر مادر رو می خورن ،  هزینه مادر  خیلی بالاست و من جدای از غذای که براش می پزم و سوپ های آماده ای که بهش می دم فقط،روزی بیست هزار تومان مولتی ویتامین های مختلف می خوره که خودش،و بچه هاش در سلامت کامل باشن ، هزینه غذاش که دیگه بمونه سرسام آوره ( از این لحاظ می گم که چقدر در حال حاضر خودم دارم خرج می کنم ) 

به نظرتون بچه گربه ها سر و سامانی گرفتن و بزرگ شدن واگذارشون کنم یا بفروشم،  اگر تجربه ای در این زمینه دارید ممنون می شم راهنمایی کنید ، 

پی نوشت : چندین نفر بهم گفتن حتما بفروش در واگذاری رایگان قدرش رو نمی دونن و رسیدگی کامل انجام نمی دن و از طرفی باید کسی باشه که بتونه هزینه کنه تا از پس بقیه هزینه ها هم بر بیاد ،  بازم اگر تجربه یا نگرشی دارید ممنون می شم برام بنویسید 

واگذار کن خب. مگ حیوون کالاست؟

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما ب۱فروش واقعا وقتی خرج نمیکنن قدر نمیدونن اینو دیدم خودم و از اینجا هم میبینی که طرف شرایط هزینه ...

چند نفر که اتفاقا خیلی دلسوز بودن اینو بهم تاکید کردن که اگر رایگان واگذار کنی حتی امکان داره رهاش کنن و صبوری به خرج ندن ، ولی با این حال موندم چه تصمیمی بگیرم 

اگر خواستی واگذار کنی حتما فرم واگذاری و کپی شناسنامه و کارت ملی رو بگیر

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من اینطوری نیستم،چرا رهاش کنم،بهترین شرایطی ک بتونم رو براش فراهم میکنم

ای عزیزم چنان همه از در و همسایه و دور و آشنا دارن می گن واگذار کن با ما ، که من گیج و ویج شدم ، می خوام به شون آسیب نرسه 

ای عزیزم چنان همه از در و همسایه و دور و آشنا دارن می گن واگذار کن با ما ، که من گیج و ویج شدم ، می ...

راست میگی خب،حق داری به کسایی ک میشناسی بخوای بدی،البته جاهایی هم هستن ک از شما میخرن بعد از مدتی میفروشن،میتونی ب اونا بفروشی....من کلا از خرید و فروش پت ناراحت میشم ب خودت بستگی داره