2777
2789
عنوان

شیر خشک نان

1341 بازدید | 18 پست

تو شهر شما هم نیس؟ من پسرم نان ۳ میخوره به بدبختی دیشب دو تا دونه پیدا کردم که تولید دو هفته قبل بود و تا ۶ روز دیگه تمومه چیکار کنم بهم گفتن دیگه نگرد بچه رو ب یه مارک دیگه عادت بده چیکار کنم ببلاک هم یپدو وعده میخوره ببخشید اسهال میشه گیگوز میخوره پاهاش میسوزه اصلا موندم چیکار کنم  شیر گاو هم نمیخوره که چند وعده رو جایگزین کنم یک سال و دو ماهشه

آره نیست خواهرم به بچه اش میده گفت ۱و ۲ هست ۳ گیر نمیاد اونم چیز دیگه داده بود گفت بچه ام یبوست شده& ...

اره منم ۲ گرفتم ۳ که نیس اصن خدا لعنتشون کنه یه شیر خشک بچه رو نمیتونن تامین کنن میگن بچه بیارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم درمورد سلب امتیاز سیمکارت ازت سوال داشتم چون تو یه تاپیک به یه خانوم گفته بودی و راهنمایی کرده بودی ممنون میشم به منم کمک کنی

من یه سیم دارم به نام خودمه ولی دست داداشمه میترسم باهاش کاری کنه یا به دخترا زنگ بزنه برام شر بشه بخاطر همین میخوام جوری که خودش نفهمه سلب امتیاز کنم بالای گوشیش میزنه سیمکارت وجود نداره؟ یا میاره ولی کار نمیکنه؟

میخوام نتونه به کسی زنگ یا پیام بزنه و برعکس کسی هم نتونه بهش زنگ و پیام بزنه اگه بفهمه بد میشه

میتونی راهنمایی کنی منو؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

سلام عزیزم درمورد سلب امتیاز سیمکارت ازت سوال داشتم چون تو یه تاپیک به یه خانوم گفته بودی و راهنمایی ...

اره دیگه سلب امتیاز کنی کلا غیر فعال میشه اصلا آنتن گوشی بالا نمیاره براش بعدم سوال کرد بگو  نمیدونم اگه هم فرستادت بگو رفتم امور مشترکین گفتن فلانه بهونه بیار که درست نشده