ولی عذاب وجدان گذشته نمیزاره هیچ خوشی رو درست حسابی بدست بیارم
همش فکر گذشتم ک چ غلطایی کردم چطور من...اینکارو میکردم خاک تو سرم گول خوردنام چطور وای هرچقد فکر میکنم داغونتر میشم خیلی بد بودم از نوجوانی تا ۴سال پیش من غلطای زیادی کردم ولی تو این ۴سال ۳ سال خیلی توبه کردم خیلی بخشش خواستم ولی اصلا عذاب وجدانم از بین نرفت خیلی حالم بده زهرماره سرطانه انگار وسط قلبم هر روز میگم کاش میمردم حدااقل پیش خدا عذاب میکشیدم ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ارامش خودتو حفظ کن با سرزنش کردن خودت هیچی درست نمیشه تو باید خودتو دوست داشته باشی نباید باعث ازار خودت بشی به هر حال گذشته ها گذشته و دیگه کاری ازت برنمیاد دست از سرزنش کردن خودت و فکر کردن به گذشته بردار الان فقط باید به اینده و ساختن زندگی جدید فکر کنی
معلم رقص بگیر اموزش ببین یاد میگیری یکم گذشته رو ول کن پاشو به خودت برس قشنگم
قبلا ب خودم میرسیدم ولی الان... اول صبح بیدار شدم گریه کردم چقد اشتباه میکردم چکار کنم خدا منو ببخشه باهرکیم بوده از خودی بوده میبینمشون حالم یهم میهوره ازشون نخودشون بی نامو س ن