2777
2789
عنوان

به عروسم حسودیم شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5829 بازدید | 131 پست
من زبانم خوب نیست ولی فکر کنم  هات =داغ چاکلت یا شاکلت = شکلات

عزیزم تو ایران اشتباه هست، هات چاکلت واقعی تو زبان انگلیسی یعنی شیرکاکائو داغ.

Hot chocolate, also known as hot cocoa or drinking chocolate, is a heated drink consisting of shaved or melted chocolate or cocoa powder, heated milk or water, and usually a sweetener. It is often garnished with whipped cream or marshmallows. Hot chocolate made with melted chocolate is sometimes called drinking chocolate, characterized by less sweetness and a thicker consistency.[1]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم چایی موخوردم به این حس حسادت غلبه کردم که دیگه تکرار نشه😅

نوش جانت عزیزم 🌱🤍

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
وای چقدر بامزه ای  شوهرت از خودتم بامزه تره چقدر میخوادت 🥰😍😁

برای شوهرم تعریف کردم ازخنده ترکید،میگه خانم نبرش باشگاه مختلط،این دهن مارو سرویس میکنه🤣😅😅

من همه کامنت هارو خوندم این سایت  چقد بیشترشون شوخن

عزیزم اصلا خوب نیست که بچه ۷ ساله از همین الان به فکر این چیزا باشه

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
عزیزم تو ایران اشتباه هست، هات چاکلت واقعی تو زبان انگلیسی یعنی شیرکاکائو داغ. Hot chocolate, also ...

من خودم معلم زبانم معنیش اینجا شکلات داغ هستش

چاکلت به معنای شکلاته  هات هم که به معنای داغ من که اینجوری یاد گرفتم و درس میدم

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
من خودم معلم زبانم معنیش اینجا شکلات داغ هستش چاکلت به معنای شکلاته  هات هم که به معنای داغ من ...

عزیزم اشتباه هست، تو ایران نمیدونم....تو کشورهای انگلیسی زبان یعنی شیرکاکائو داغ، سرچ کنید متوجه میشید،

عزیزم اشتباه هست، تو ایران نمیدونم....تو کشورهای انگلیسی زبان یعنی شیرکاکائو داغ، سرچ کنید متوجه میش ...

اهان شاید ما اینجور یاد گرفتیم

من همه کامنت هارو خوندم این سایت  چقد بیشترشون شوخن عزیزم اصلا خوب نیست که بچه ۷ ساله از همین ...

درسته من خودم خط قرمز برام خیلی مهمه،تشویقش نکردم ولی برای احساس پاکش دلم رفت،هم اینکه نگرانم شدم که نکنه بچه بلوغ زودرس بگیره

برای شوهرم تعریف کردم ازخنده ترکید،میگه خانم نبرش باشگاه مختلط،این دهن مارو سرویس میکنه🤣😅😅

واقعا🤣🤣🤣 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
درسته من خودم خط قرمز برام خیلی مهمه،تشویقش نکردم ولی برای احساس پاکش دلم رفت،هم اینکه نگرانم شدم که ...

میدونی بچه هفت ساله باید به فکر بازیش باشه نه دوست دختر اینا این خیلی بده و بلوغ زود درس میگیره و کلی مشکلات داره بلوغ زود رس