2777
2789
عنوان

به عروسم حسودیم شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5827 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداااا  من خودم براش میخرم هروقت جایی بریم میگم متفاوت تر از قبل باشه  دوست دارم از ...

میدونستین خیلی خوبین؟؟🥺واقعا یه دختر وقتی ازدواج میکنه هرچقدم بگه شوهرم مهمه وبیخیال خانواده اش نمیشه شدنی نیس خانواده پسرم مهمن مثلا من شوهرم خودش هوامو داره خوبه ولی مادرشوهرم همیشه حس حسادت و آزار داره نسبت بهم نه اینکه بخوام الکی بگم اینو حتی شوهرمم میدونه الان شما اینجوری گفتین من خیلی خوشحال شدم واسه عروستون اگه مادرشوهرمنم مثه دخترش باهام رفتار میکرد واینقد دوستانه باهام بود و هوامو داشت من الان تو قلبم انقد ازش نفرت نداشتم ولی متاسفانه جواب هرخوبی منو بابدی داده 

واقعا دمتون گرم انسان مثله شما خیلی کم هس💚عروستون باید همه جوره قدرتونو بدونه

میدونستین خیلی خوبین؟؟🥺واقعا یه دختر وقتی ازدواج میکنه هرچقدم بگه شوهرم مهمه وبیخیال خانواده اش نمی ...

خوبی از خودتونه 😍

عزیز دلم منم یه زمانی جوون بودم وخیلی رفتارا ارزوم بود ولی برعکس ازم سواستفاده شد وخوبیهام شد وظیفه 

خیلی بی مهری دیدم  امروز نمیخوام کسی دیگه تاوان پس بده  عروسم هم مثل دختر خودم

خودمم دختر دارم وعروس دیگرانه  خدارا شکر مادرشوهر فهمیده ای داره  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خوبی از خودتونه 😍 عزیز دلم منم یه زمانی جوون بودم وخیلی رفتارا ارزوم بود ولی برعکس ازم سواستفاده ش ...

خداروشکر💚مادرشوهر من دخترنداره همیشه فکر میکردم منو میذاره جای دخترش ولی برعکس شده مثه یه رقیب بهم نگا کرد چ میشه کرد قلب اونم اینجور سیاهه ولی دیدن آدمایی مثه شما حال آدمو خوب میکنه واقعا

خداروشکر💚مادرشوهر من دخترنداره همیشه فکر میکردم منو میذاره جای دخترش ولی برعکس شده مثه یه رقیب بهم ...

قربون دل مهربونت برم 

مواظب قلبت باش که همیشه مهربون بمونه نزار خدایی نکرده اخلاق بد دیگران روت اثر بزاره سعی کن همیشه خوب بمونی 😍

اینو به دخترمم گفتم تو فقط خوبی کن مطمئن باش یه جایی که فکرشم نمیکنی جواب خوبیهاتو میگیری 

من شاید خوب نبودم ولی خدا بهم رحم کرده بهترین بچه ها نصیبم شده وبهترین عروس وداماد گیرم اومده 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
قربون دل مهربونت برم  مواظب قلبت باش که همیشه مهربون بمونه نزار خدایی نکرده اخلاق بد دیگران رو ...

این حرفو مامانمم همیشه بهم میزنه💚خوشبخت بشن بچه هاتون وایشالا همیشه سایه شما بالاسرشون باشه

این حرفو مامانمم همیشه بهم میزنه💚خوشبخت بشن بچه هاتون وایشالا همیشه سایه شما بالاسرشون باشه

💗💗💗💗💗

درسته من خودم خط قرمز برام خیلی مهمه،تشویقش نکردم ولی برای احساس پاکش دلم رفت،هم اینکه نگرانم شدم که ...

سلام عزیزم تو یه تاپیکی دیدم جنسیت بچه رو میگفتی میشه واسه منم بگی

۷۵.۴.۱۰

اخرین پریود ۶تیر ماه