2777
2789
عنوان

ب این خواهرشوهر چ جوابی بدم ک دندون شکن باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 122 پست
عزیزم شما جاری دیگه ای هم دارین؟ یا قراره داشته باشی ؟ یکاری نکن بعدا اون اومد شما ادم بده بشی یا اگ ...

جاری دارم همونورن ... خونه خاله هاشم هس اینجا دخترخاله همسن داره .. میتونه تقسیم کنه منم اعصابم اروم بشه اما گریه میکنه ک نمیرم‌ .. لج درارع

خودم بچم یکسالشه ... ن خیلی اذیت کن نیست فقط میخوام جواب مادرشو جوری بدم فک نکنع خیلی حضور سبزی داشت ...

اخلاقاشون رو بهتر میدونی

اگر میبینی زیاد تکرار نمی کنن اینبارو حرفی نزن الکی خودتو ادم بده نکن 

به شوهرت بعدا خیلی مهربون بگو مسئولیت بچه دیگران سخته نیارش تنها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من با موندنش مشکل ندارم با این مشکل دارم ک همه اتفاقای خونه ما رو میره ب مادر شوهرم ریز ب ریز ت ...

😂😂😂

دقیقا اینم ۱۱ سالشه ولی انگار پنج سالشه همه حرفامو کارامو ب شوهرم میگه ریز ب ریز واقعا رو مخخخخ

عزیزم دختر 11ساله بزرگه.  سفره جمع کردن اوردن.  جاروبرقی. تی.  گردگیری.  شیشه ها ...

اگر هم چیزی گفتند خیلی😳😳😳 کن بگو مگه شما بهش کار نمیگی؟؟  تازه من خواستم آشپزی هم بدم گفتم بچه مردم امانته و....  ندادم.  

اگر مادرش هم مسئولیت نمی داده از این به بعد بده

یروز همین کارو کردم خوشش اومد همش گریه میکنه همینجا بمونه

واییی.من برای خودم غصه ام گرفت.بچه خواهرشوهرم ۳ سالشه همش وصله به ما من به امید اینکه چهار سال دیگه میره مدرسه تحمل میکنم😂😂😂

تحویلش نگیر.

یا بگو میخوام برم خونه مادرم .

ازش بپرس مادرت اینا کی میان من میخوام برم خونه مادرم اینا.

....
جاری دارم همونورن ... خونه خاله هاشم هس اینجا دخترخاله همسن داره .. میتونه تقسیم کنه منم اعصابم اروم ...

مقایسه نمیکنم ولی خوبه که بیاد با بچت بازی کنه ی کاری هم برا خودت انجام بده واقعا بعضی چیزا رو چرا سخت میگیریم من که نمیدونم مشکلش یا سختیش کجاست بیرون نبرش که اتفاقی براش نیقته در هر حال خودتی و تصمیم خودت عزیزم

ببین اونا هزار بارررر دل منو شکستن تاپیکام هس... من نمیخام دلشونو بشکنم میخوام محترمانه جوری جواب ب ...

ببین تایپیک قبلتو دیدم خیلی بد بود 

اومد بهش تیکه بنداز عزیزم دخترتو نذار بیاد نیست که میگی بچم مریضه یوقت بچه توام مریض میشه بذار ب این بهونه یکم خالی بشی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲