2777
2789
عنوان

ب این خواهرشوهر چ جوابی بدم ک دندون شکن باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 122 پست

هربار که میام نی نی سایت خدارو شکر میکنم نه خانواده ام اینجوری بودن،نه خودم اینجوری هستم برای خانواده همسرم

ذره ای محبت توی سرتاسر وجود یسریا پیدا نمیشه

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینجاس اونم گریهههه میکنه همینجا بمونه  حرصم میاد

گناه داره...حالا به سلامتی ردش کن بره...بعدم دفعه بعدی بنداز گردن شوهرت دیگه مسئولیت قبول نکنه...الکی بگو میخای بری خونه مامانت بفرستش بره خونشون

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

منم این مساله پیش اومده هیچی نمیگم ارزش نداره ادم دل بشکنه  باور کن حوصله اصلا مهمون ندارم یا ...

ببین اونا هزار بارررر دل منو شکستن تاپیکام هس...

من نمیخام دلشونو بشکنم میخوام محترمانه جوری جواب بدم

فک نکنه خیلی زرنگن

خوبه .. فقط اینکه اون از شرایط راضیه با اینکه بیرون جاییم نرفتیم همش گریه میکنه ک همینجا بمونهد😒

اون راضی باشه مهم اینه که تو میگی خوش نگذشت و اذیت شدیم . خیلی باید خر باشن منظورتو نفهمن

🍃بباید ته دل هم دیگه رو خالی نکنیم 💜🌿
عزیزم جنبه انسانی کار رو در نظر بگیر ، چقدر لذت بخش است بتونی دل یک بچه بی مادر رو شاد کنی 

من اصلا اذیتش نمیکنم... اتفاقا خودم بیشتر از شوهرم هواش دارم... فقط اینکه گزارش تمام اتفاقای خونه ما رو ب مادر شوهرم میده

انگار خونمون دوربین مدار بسته با ضبط صدا داشته باشه

عزیزم تو به اونا نباید چیزی بگی اینهمه بچه مونده زحمت کشیدی و تحمل کردی و منتم رو سرشون هست  ، باید به شوهرت بگی که از این به بعد بدون هماهنگی با تو بچه رو نیاره 

همه چی درست میشه
درسته ولی شوهر گاوم خودش اوردش چی بگه

ببین عزیزم بخداخواهر خودتم باشه نمیتونی چیزی بگیا ماادما باکسایی ک خودمونی هستیم تعارف داریم رودربایسی داریم 

نمیشه که پیش پدر مادرش بگی نمیخواد بعدمیگن نگا خوششون نمیاد بچم بره خونشون

دوروز دیگم بچه خودت بزرگ میشه مگه ازپس بچه های حالا آدم برمیاد نمیتونی کنترل کنی بگی نه که

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اره دقیقا همینو میگم بخدا بچمم یکسالش گریه این از یه ور اینکه وسیله هامو نشکنه اون دختزم یور ..‌ کمک ...

عزیزم راحت میتونسی بچتو بسپری بهش ولی خودتم حواست بود یه کمکی بود برات به نطرموالکی حساس شدی 

بابا قبول کنید تو هر شرایطی اصلا حضور ی ادم اضافه تو خونه رو مخ هست ... مخصوصا اینکه مادرش گفته یماه ...

حرفی نزن،تنها راهش اینه وقتی میاد کاری کنی بهش خوش نگذره تا زنگ بزنه بیان دنبالش، نه اینکه بگن ی ماه بمونه، چ پررو، حتما بهش خوش میگذره که همش میاد

ببین اونا هزار بارررر دل منو شکستن تاپیکام هس... من نمیخام دلشونو بشکنم میخوام محترمانه جوری جواب ب ...

نخوندم تایپیکاتو عزیز

پس همونه دلت پره ازشون

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲