2777
2789
عنوان

ب این خواهرشوهر چ جوابی بدم ک دندون شکن باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 122 پست
فک کن بچه خواهر خودت اومده خونت بازم این حرفو می‌زنی؟؟؟

اره دقیقا همینو میگم بخدا بچمم یکسالش گریه این از یه ور اینکه وسیله هامو نشکنه اون دختزم یور ..‌ کمکیم ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا اونا از خداشونه ..اون گفته منم بیام شوهرمم گفته پاشو بریم ب زندایی کمک کن ... کمکشو نمیخام وا ...

منم این مساله پیش اومده هیچی نمیگم ارزش نداره ادم دل بشکنه 

باور کن حوصله اصلا مهمون ندارم یا کنجکاوی و فضولیاشو 

قبلا خیلی باحوصله بودم الان خیلی کم حوصلم اما سعیمو میکنم بگذرم خوب باشم تحملمو ببرم بالا 

وگرنه ضررشون ک بما نمیرسه برنامه کودک میذارم بشینه ببینه ازجاش تکون نخوره منم میرم دنبال کارام 

از کنکاش کسی توکارم خوشم نمیاد

این اخلاقا خودمم آزار میده خودمم ناراحتم چراانقد من تند میشم 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من باشم عین خر کار میکشم از بچه که خودش زنگ بزنه بیاین ببرین منو.لباسارو بگو تا کنه و کمکت کنه تو وسیله جمع کردن طبف پنج ساله نیست که چیزی بلد نباشه ظرفاروبگو از کابینت برات بیاره بچینی تو کارتن

....
اره دقیقا همینو میگم بخدا بچمم یکسالش گریه این از یه ور اینکه وسیله هامو نشکنه اون دختزم یور ..‌ کمک ...

خب بازم نمیتونم به اونا چیزی بگی من باشم چیزی نمیگم این همه روز زحمت کشیدی نگاهش داشتی با یک کلامت همه زحمتات نادیده میشه

دخترم دنیام شدی مرسی که اومدی تا دیگه تنها نباشم
باز خوبه 11 سالش... من بچه برادر شوهرم 7 سالشه یکسره خونه ماس... تازه اگ رو بدم شبم توقع دارن خونه م ...

عزیزم جنبه انسانی کار رو در نظر بگیر ، چقدر لذت بخش است بتونی دل یک بچه بی مادر رو شاد کنی 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
بابا قبول کنید تو هر شرایطی اصلا حضور ی ادم اضافه تو خونه رو مخ هست ... مخصوصا اینکه مادرش گفته یماه ...

عزیزم شما جاری دیگه ای هم دارین؟ یا قراره داشته باشی ؟ یکاری نکن بعدا اون اومد شما ادم بده بشی یا اگ داری درحد تعادل رفتار کن اینطوری عسلم تا ارنج بکنی دهنشون لگد میزنن .سعی کن باهاشون خوب باشی همیشه بالاخره خونه داییش اینجا نیاد کجا بره؟ 

خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم    
بگو نبابا چه مزاحمتی فقط ناراحتم که اصلا بهش خوش نگذشت چون اصلا وقت نشد بریم بیرون خیلیم بچه اذیت شد ...

خوبه .. فقط اینکه اون از شرایط راضیه با اینکه بیرون جاییم نرفتیم همش گریه میکنه ک همینجا بمونهد😒

نمیفهمن بی درکن

حالا من با موندنش مشکل ندارم با این مشکل دارم ک همه اتفاقای خونه ما رو میره ب مادر شوهرم ریز ب ریز توضیح میده.... جرات نداریم حرف بزنیم تو خونمون

منم دیروز ب پسرم میگفتم دست نزن ب شکمم نی نی کوچولومون اذیت میشه🤣🤣🤣 بذار بدنیا بیاد باهم بازی کنین و این حرفا

گفتم بره بگه یکم مادر شوهرم تو خماری بمونه آخه میگه دیگ بچه نیارین😜😜😜😜