2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج کردند بیان

244 بازدید | 22 پست

سلام 

بچه ها زن مردی که پول نداشته باشه اما مهربون و با اخلاق باشه میشید 

شغلش آزاده الانم خونه و ماشین نداره و حمایتی از جانب خانواده هم نداره اما ممکنه بتونه در بیاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم روز‌ اول حتی همون شغل آزادم نداشت خودمم دانشجو بودم خداروشکر الان دوتا خونه و دوتا ماشین داریم خودم شاغلم شوهرم شغل آزاد داره و درآمدش خوبه . مهم اخلاق و تفاهم و همکاری بین زن و مرده و اینکه تنبل بازی درنیارید 

به نظرم بی پول بودن اونم تو زمانه الان جالب نیست طوری میشه که اخلاق خوب مرد رو هم اثر میزاره هر چیز رو  به اندازه باید داشته باشه هم پول هم اخلاق ....بی پول با اخلاق هم میشه اختلاف

شوهر خ‌اهر منه این که میگی ماشاالله هزار ماشاالله یک پیشرفتی کرده الحمدلله ان شاالله خدا به همشون سلامتی بده کنار هم خوش باشن طفلی خیلیییییی پسر زحمت کشیه یک قرون از هیچکی کمک نگرفته ماشاالله الان تو بهترین بازار مشهد دو تا مغازه داره

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

هر کی اخلاق داشته باشه از زیر سنگ پول درآوردنم بلده

رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...