یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخلاق شرط اساسی برای ازدواج هست، شوهر خواهرم واقعا پولداره وموقعیت اجتماعی خوبی از لحاظ شغلی داره ولی الان بعد چند سال تصمیم به طلاق گرفته! طرف وحشی. به تمام بود
من شوهرم روز اول حتی همون شغل آزادم نداشت خودمم دانشجو بودم خداروشکر الان دوتا خونه و دوتا ماشین داریم خودم شاغلم شوهرم شغل آزاد داره و درآمدش خوبه . مهم اخلاق و تفاهم و همکاری بین زن و مرده و اینکه تنبل بازی درنیارید
به نظرم بی پول بودن اونم تو زمانه الان جالب نیست طوری میشه که اخلاق خوب مرد رو هم اثر میزاره هر چیز رو به اندازه باید داشته باشه هم پول هم اخلاق ....بی پول با اخلاق هم میشه اختلاف
شوهر خاهر منه این که میگی ماشاالله هزار ماشاالله یک پیشرفتی کرده الحمدلله ان شاالله خدا به همشون سلامتی بده کنار هم خوش باشن طفلی خیلیییییی پسر زحمت کشیه یک قرون از هیچکی کمک نگرفته ماشاالله الان تو بهترین بازار مشهد دو تا مغازه داره