2777
2789
عنوان

شروع پریودی بعد از زایمان

157 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ...یه سوال ...امکان داره بعد از زایمان حالا هروقت که پریودی شروع شد قطع بشه دوباره؟

یعنی مثلا از پنج ماه بعد از زایمان پریود بشی ولی فقط یک ماه بعد دیگه نشی تا پایان شیردهی؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میشه همین امشب یه مطلب خوندم به خاطر کم و زیاد شدن هورموناست ک پریودی نامنظم یا قطع میشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
من نشدم و از بارداری مجدد بشدت میترسم

روش جلوگیریت چیه؟من ک ان دوم ولی بازم میترسم به نظرت مطمئنه؟؟

روش جلوگیریت چیه؟من ک ان دوم ولی بازم میترسم به نظرت مطمئنه؟؟

روش ندارم متاسفانه 🤣 آخه هر روشی ریسک داره الان به قرص ها هم نمیشه اعتماد کرد لامصب حتی به آی یو دی کاندوم هم هوبه ولی من حس میکنم از اون تنبلی تخمدان گرفتم آخه قبلش اصلا نداشتم و الان اونم استفاده نمیکنیم

روش ندارم متاسفانه 🤣 آخه هر روشی ریسک داره الان به قرص ها هم نمیشه اعتماد کرد لامصب حتی به آی یو دی ...

یعنی به خاطر ک ا ند وم تنبلی گرفتی؟؟بابا ریسک نکن یهو حامله نشی طبیعی مطمئن نیستا

یعنی به خاطر ک ا ند وم تنبلی گرفتی؟؟بابا ریسک نکن یهو حامله نشی طبیعی مطمئن نیستا

نمی دونم ولی از اون میدونم میگم شاید از اون یا از نوار بهداشتی باشه آخه خیلی حواسم به تغذیه م هست