2777
2789

من به معنای واقعی کلمه پدرم در اومد ساکن شیرازم دو روز پیش رفتم تهران بینیمو عمل کردم هیچ آشنایی هم تهران نداشتیم یک شب بستری بودم دیروز برگشتم توی راه برگشت پدرم در اومد قشنگ سرویس شدم درد داشتم نفسمم گرفته بود حالت تهوع و .... خیلی بد بد بود خیلی هم خسته شده بودم فقط دلم میخاست برم خونه یه دل سیر بخایم عذاب بود برام همون چند ساعت 

اومدم خواهرانه بهتون بگم خواهشا شهر خودتون عمل کنید

بالاخره شهر خودتونم دکتر خوب پیدا میشه مخصوصا شهرهای بزرگی مثل شیراز و اصفهان و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووه منم تنها پاشدم رفتم تهران ابرو کاشتم صبح رفتم آخر شب با پرواز برگشتم ، خیلی داغون بودم با اون همه بخیه پشت سر و قیافه وحشتناک و یه بدن بی جووون😶خیلی داغوووون بود

مبارکت باشہ بجاش خوشکلیہ بعدش یہ عمر باھاتہ😍چقدر دادی؟کدوم دکتر؟

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
اووووه منم تنها پاشدم رفتم تهران ابرو کاشتم صبح رفتم آخر شب با پرواز برگشتم ، خیلی داغون بودم با اون ...

از کاشت ابروهات لگو راضی هستی

بدشکل در نیومده؟؟ 

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 

فامیل ما هم از تبریز رفته بود تهران حالا نزدیک تر بود به نسبت شما، ولی موقع برگشت واقعا اذیت شده بود 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

نمیدونم فکر کنم چون دعوا شد توش😄حالا چرا میخوای برگرده؟

آره من سیو کرده بودم که بعدا بخونم اومدم دیدم ترکیده

والا نی نی سایتیا هم بدون دعوا یه روز نمیشن همیشه دعوا آخرش هم گزارش  

آره من سیو کرده بودم که بعدا بخونم اومدم دیدم ترکیدهوالا نی نی سایتیا هم بدون دعوا یه روز نمیشن همیش ...

آره اتفاقا خودمم خیلی هاشو نخونده بودم اومدم بخونم دیدم ترکیده