پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاکپشت، لاک داشتم که هرکسی اذیتم میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
اسی ببخشید چجوری امضا بنویسم توی پروفایلم؟ و تیکر بارداری بزنم؟؟؟ بلدی بهم یاد بدی؟
بالا سمت چپ بزن رو همون دایره که نی نی سایتته بعد بزن گزینه نی نی سایت من یه صفحه میاد سمت راست اون سه تا خط هست رو بزن بعد گزینه اطلاعات کاربری برو آخرش امضا هست اونجا میتونی بزاری متن
پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاکپشت، لاک داشتم که هرکسی اذیتم میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
عزیزم هرچی هم که باشه پدرشه و بالاخره دلخوری بوجود میاره و ممکنه به خودش اجازه بده اونم به شما توهین کنه
اگر با هم صمیمی هم هستین و این حرفا عادیه بازم نگین چون اصلا جلوه خوبی نداره مخصوصا جلوی بچه ها
منیک زنم آزادی ام را دوست دارم ایرانی ام آبادی ام را دوست دارم هم مادر و مادربزرگم خانه دارند این شغل مادرزادی ام را دوست دارم درشهر آزادی اسیر این و آن است در خانه ام آزادی ام را دوست دارم ❇️❇️❇️❇️❇️ شمایی که ادعا میکنی دینت انسانیته متاسفانه باید بگم همونم نداری میتونم بهت ثابت کنم 🙂
لطفا قبل اینکه به فکر شوهر کردن باشید به فکر رشد شخصیت و تفکراتتون باشید مگه فحش دادن جزو قشنگی ها و لحظات فان زندگی هست ؟ پدرسگ و کره خر نشونه تربیت غلط خانوادگی و شخصیت پایین طرف هست و توهین به شخص مقابل ، خواهشاً خودتونو تفکراتتونو اصلاح کنید
عادت کن از دهنت بیوفته فردا پس فردا بچتون به خودتون میگه
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
اعصابم خورد میکنه بهش میگم در حالت عادی نمیگم تو دعوا که کلمه خوب آدم نمیگ اعصابش بهم میریزع فقط میخواد یجوری خالی شه
فک میکنم از دوس داشتنه شوهر منم عاشق بابامه ولی تا میخواد بجوشه خیلی میگه کره خر بعد سریع میگ ...
نه تو دعوا بهش میگم فحشش میدم این دوتا کلمه بکار میبرم
اعصابم خورد میکنه بهش میگم در حالت عادی نمیگم تو دعوا که کلمه خوب آدم نمیگ اعصابش بهم میریزع فقط می ...
خب یه کلمه باادبتر بگو مثلن من خودم میگم بی تربیت دیوونه خیلیم خوشش میاد البته تو حالت عادی تو دعوا فقط مامانشو فحش میدم چون اگه دعوایی باشه سرمامانشه🤣
خب یه کلمه باادبتر بگو مثلن من خودم میگم بی تربیت دیوونه خیلیم خوشش میاد البته تو حالت عادی تو دعوا ...
خب مادرش فوت کرده فحش نمیدم دعوا هم میکنیم ب پدرش فحش میدم چون هرچی بدبختی میکشم از گور همون پدرشه یه کفتاره🙄🙄