2777
2789

عزیزان توی تاپیک های مختلف خصوصا این چند روز ، دیدم که خیلی ها مشتاق کار و کسب در آمد هستن ، اما‌ یا سرمایه ندارن ، یا تجربه ، یا مهارت ، یا وقت ، یا حتی شوهرهاشون اجازه کار نمیدن ، بخاطر همین به این فکر افتادم که یه تاپیک بزنم و راهنمایی تون کنم تا بتونید از راه راحت و بدون هیچ کدوم از اینا ، به کسب درآمد از ۱۰۰ هزار تومن تا ۱۵ میلیون که من دیدم برسید ! البته شنیدم که خیلی ها در آمد بالای ۲۵ میلیونم داشتن اما‌من دیگه ندیدم اونارو فقط شنیدم

.

خانم ها فکر‌میکنم‌ همه  دوست دارن از یه فروشگاهی خرید کنن ، که محصولات با کیفیت و خوب رو با قیمت خیلی مناسب تر از  بیرون بهشون بفروشه

مثلا مامان خود من ، میگه برو از فلان فروشگاه خرید کن فلان چیز رو ۲ هزار تومن‌ارزون تر میده !

الان من یه فروشگاه به شما معرفی میکنم که هرچیزی که نیاز روزانه همه هست و باید داشته باشیم‌رو با قیمت حداقل ۱۵ هزار تومن‌زیر قیمت بازار ، به شما میفروشه .

پس شما میتونید واسه شروع با این تخفیفی که بهتون میده ،  خرید مثلا مادر ، خواهر و خانواده شوهر و دوست و اطرافیانتون رو  .... همرو انجام بدید و  شرکت به شما تخفیف بده و شما با قیمت خرید که روی محصول ثبت شده ، به اونا میفروشید و میگید هیچ سود اضافه ای روش نکشیدین !چون قیمت ثبت شده شرکت هست ، انگار که شما دارین واسطه هارو حذف میکنید و مستقیم از کارخانه خرید میکنید.

مثلا ینی یه شامپوی ۷۴ تومنی رو شما ۶۲میخرید و  قیمت ۷۴ که روش ثبت شده   به مثلا خواهرتون میدید  .

علاوه بر اون اصل کار‌اینجاس که  میتونید   بعنوان بازار یاب توی شرکت مشغول بشید و چند نفر رو به شرکت معرفی‌کنید ،

و بسته به تعدادی  معرفی شما ، شرکت بهتون پورسانت میده

در آمد اصلی از همین پورسانت هایی هست که علاوه بر تخفیف  میگیرید !

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی اون‌تاپیک که نی نی یار ترکوند 

دوسه تا کاربر اومدن و گفتن که اقوام و دوستاشون در آمد خیلی خوب دارن از اینکار و مشاوره میخاستن

یکی گفت دختر عموش بالای ۱۵ میلیون درآمدشه ماهیانه

و 

.

ببینید خیلیا میان میگن الکیه و ..‌...

اما اینکار واقعا بسته به تلاش و پشتکار خودتون داره که از تبلیغ و بازار یابی خسته نشید 

وگرنه اصلا کلاهبرداری که بخواین پول الکی بذارید یا یچیزی خرید کنید و ....نیست 

فقط باید تلاش کنید و صبر داشته باشید ، هرکس مشتاقه بیشتر بدونه یه پست بذاره تا شمارمو بهش بدم و باهاش اوکی کنم 

آخه سایت  خرابه و چت حصوصی اینجا ارسال نمیشه

.