2777
2789

سلام شبتون بخیر

دوستان من هفته ۱۴ بارداریم 

شبا حالت تهوع دارم و گلاب به روتون بالا میارم

دمیترون ک هیچ تاثیری نداشت

اینسری دکتر آمپول ب کومپلکس و قرص  نورمازین ۲۵ بهم داده 

من الان چندشبه میخورم ولی ضعف خیلی شدید دارم یعنی درحدی که حالم بد میشه از ضعف و هرچی میخورم انگار ن انگار 

خوابم هم میگیره

این قرصه خطرناک نیست؟

شما تجربه دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تحمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

من خیلی حالم بد بود ولی هیچی نخوردم و فقط تحمل کردم(نمیدونستم میشه قرصی‌خورد / به دکترمم نگفته بودم😑)

اما دوستام قرص ب شش خوردن و یک‌ذره حالت تهوع و ویار نداشتن دیگه

میخوای شماهم قرص ب شش رو‌امتحان کن به‌جای این‌قرصی ک‌میگی

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

عزیزم منم همینطوری بودم تا اخرای ماه ۴ ادامه داشت هیچ قرصیم جوابگو نبود اینا ک تو گفتیو امتحان کردم دمیترون کمی تاثیر داشت ولی ویتامین ب۶ تاثیرش بیشتر بود و اینکه نون خشک میخوردم یکم اون تهوع لعنتی میخوابید لامصب من حتی تو خوابم حالت تهوع میگرفتم تا میومدم بلند شم میاوردم بالا😭ولی یه مدت بعد کشف کردم ک صبحا اگه زو  بیدار شم صبحانه نون خشک بخورم بالا نمیارم چون من صبحا معمولا هرروز بالا میاوردم بعد بیدار میشدم توهم امتحان کن شاید بدون قرص بهتر شدی اح چقد بد بود الان دوباره یادم افتاد خحالم خراب شد تحمل کن عزیزم چاره ای نیست فقط بااینکارایکم قابل تحمل میشه بران.انشا الله بسلامتی زایمان کنی

لطفا برای کاهش ضعف هم اگر چیزی میدونید بگید ممنون میشم

عزیزم ببخشید شما پارسال یه تاپیک زدین که انلاین ساپ دارین و طراح لباسین هنوزم برای ست کردن راهنمایی میکنین؟ 

اگه بشه تاپیک هم بزنین😍